BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, March 7, 2012

:tiara beach resort water themepark part II:

bersambung dari part I

sebab ape aku pilih tiara beach resort nie
sebab satu ianya murah dan berbaloi-baloi
sebab keduanya ada water themepark nieeee 
sape ader anak macam aku nie confirm keseronakan tue lebih sikit
 
 tangan tak berapa nak sampai tapi ader hati lagi nak pegang

bab bergambar bagi kat aku....mauahahaa...
sampai tak sedar ader orang tengah mandi tuuuuu
 
 air pancutan yang cantik hanya di waktu malam

 peace yoooo

 seronok tengok mirza seronok

 exercise ke cik abang berdua

berjalan seiringan sambil berpegangan tangan

 ok dah nak balik bilik sebab dah kul 7...
nak mandi solat dan bersiap-siap nak pegi makan ikan bakar  

mekna, mun pegi time weekdays...tak ramai sangat orang
dan tempat nie besar tau..lenguh nak berjalan hahaha....
sebab tue korang tak nampak orang lain dalam gambar tue....
(aku kan tak suka pegi tempat orang ramai-ramai nie)

*tup-tup dah 2 tahun aku berblogging

7 comments:

ana-kirana said...

mmg sesuai sgt utk yg ada anak2 kecik ..permainan pon tak la extreme sgt kan ..kira sesuai2 la ngn budak..

jom cuti sekolah ni serbu tiara!
thanks mun tlg prmote kat blog....hanya Dia membalas budi baik mun

nanonano said...

xsbrnye nak g!!!

nanonano said...

mun, nk tanye
120 per day weekday tu kan
termasuk dgn waterpark ni ke?
ke waterpark ni harga lain??

mun said...

ana-kirana:haah sesuai sangat....hehehe....ur welcome...

mun said...

nanonano:pegi na jangan tak pegi...cepat2 booked

mun said...

nanonano:tak termasuk...sekali masuk rm10...mun tak reti nak terang macam-mana tapi na boleh tengok kt link nie....
http://tiarabeachmurah.blogspot.com/

mun said...

itu tuan punye private apartment yang mun sewa haritue.....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...