BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, March 28, 2012

:pap smear checkup:

assalamualaikum seme +_____+
im back.....perghh penat giler bercuti
sampaikan aku kene emergency leave semalam

kebetulan pulak mirza kene checkup 2 tahun 
yeeee 25hb yang lepas genaplah MIRZA 2 TAHUN 
party nan ado...just celebrate masa bercuti di sana
memang plan pon nak celebrate birthday mirza di sana
 so alhamdulillah plan berjalan dengan lancar sekali
 hasil checkup ok dan mirza kene makan ubat cacing



semalam jugak aku buat pemeriksaan PAP SMEAR
dan juga pemeriksaan payudara di klinik kesihatan enstek
result kene tunggu sebulan lagi baru dapat tahu....

hurmmm cerita percutian akan di update kemudian sebab
macam biasalah gambar banyak sangat so harap bersabar yee

2 comments:

nanonano said...

patotla lama hilang, g brcuti rupenye,
xsbr nk tgk tmpat yg mun stay,
biase murah n berbaloi, hehe
anyway, nk tanye ubat cacing kne bg cmne eh
lupe hr tu mika ade dpt, tp dia bg ms tu mika x2y lg, sod ia suruh bg ms umur 2y,
lupe sudahh..mun ckp ni bru tringat, trus teguk sebotol tu ke cmne??

happy 2nd bufday mirza!

mun said...

nano:hehheee..ala percutian bajet jeee na..nak p jauh2 tak cukup budget...hehehe..lagipun masa tak mengizinkan......
ubat cacing tue bagi selepas 30 min mika makan nasi dan minum susu..bagi seteguk habis seme...lepas tue suruh dier tido..kalau dier takmo tido....dan dier nak makan pape..jangan bagi..tunggu setengah jam lepas makan ubat tue baru boleh bagi..bukan pe na takut nanti termuntah balik....tengkiu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...