BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, March 21, 2012

:no idea lah:

nape entah sejak sejak nie kekurangan idea
rasa tak best pulak sebab takleh update blog
dengan benda-benda yang berfaedah 

haish tetiba aku rasa senak pulak perut nie 
mungkin senak sebab aku makan banyak sangat kotttt 
ekceli tadi time lunch kawan aku ader bagi buah tangan dari Mekah
alhamdulillah ingat jugak mak ct pada aku


kopiah untuk incik b,cekelat lak untuk aku
...walaupun aku bukan penggemar coklat
tapi sekali sekala orang bagi ..dari jauhhhhh lak tue 
ape salah kan merasa sikit..hehehhee....
untuk mirza pulak aku bagi kurma je okeh....
sebab ct kata cekelat tue seme manis-manis belaka
papepon thanks tau ct sebab mak ct ingt jugak kat mun

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...