BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 8, 2012

:main air d water theme park part I:

 hyep seme +______+
harinie aku mau sambung lagi cerita PD
sorrylah banyak sangat benda nak cite kan heheeee

 last day (hari selasa) di SINI maka kami
menghabiskan masa pagi tue di dalam resort saje
bangun pagi..sarapan pon ala kadar jeee (nasib ader bawa bekal)

 operasi membuka pampers mirza...

 aku mandi gak tapi basah takat badan je lah...

 mak budak pon main tau..takkan nak tengok jeee rugiiii

 bapak budak pon sama naik dengan mak budak..hehehe
 giler seronok slides nieeee
incik b dengan mirza menglunsur entah berapa kali

 aku tak dapatlah nak mengelungsur sama.... dapat duduk jelah

 anak dengan bapak sama-sama teruja

 tapi aku rasa bapak dier lagiiiiiii teruja kot hahaha

tak berani lah weii nak lepas mirza gitu jeee hehehe

 slides lagiiii aku rasa seme slides incik b dengan mirza cuba

ok bersambung lah sebab banyak benor gambo nya
kang tengok lelama berpinau lak mata korang...heheheeee

8 comments:

nanonano said...

rase nakg mggu ni je :)

mun said...

pegi na jgn tak pegi..hahahaa...dah dpt no.contact owner tue ke..kene booked tkt bilik xder

sharEna said...

mun, skali ngn masok theme park ker rate bilik tu?

antalya said...

xde org lain eh kt situ?? heaven nye

mun said...

sharena:x lain ena....harga masuk theme park tue rm10 sorang sekali masuk....

mun said...

antalya:ader je yun..cuma tak pack sangat...tmpt pulak besar giler....

aziyana said...

lama dh xmsuk cni tgk ade watermark dh gmbr2 die..cumel :)

mun said...

aziyana:uiks watermark buat sendiri jelah yana..hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...