BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 22, 2012

:geli yang amat:

assalamualaikum seme
harinie aku nak cite sikit bab kebersihan
sebelum aku cite pape uolls tengok gambar nie dulu


korang rasa geli mat tak tengok gambar tue
kalau tak takpelah tapi aku rasa geli okeh
sudah lah lokasinya di dalam tandas....
pengotor nak mamp**

kalau beginilah cara diorang....
aku dah boleh agak rumah diorang macam-mana
well uolls datang keje pakai cantik-cantik
makeup tak hagak-hagak....dengan kasut tinggi bagai
tapi tahap kebersihan korang ZERO....ZEROOO okeh

sudah makan pandai-pandailah hantar semula ke cafe
kenapa susah sangat ke nak hantar semula bekas tu?
ke korang harapkan ader kuli yang angkat bekas tue seme
kalau korang seme executive ke atas takpelah
ini haishhhh...aku cakap kang kata aku berlagakkkk
tapi pleaseee lah weiii...dah makan sendiri mau ingat lah

dahle department korang satu level dengan cafe
dahle satu level....yang paling dekat pulak tue
ape salahnya dah pandai jalan bawa masuk opis makan
dah kenyang pandai lah jugak jalan hantar semula ke cafe
ini tak...sudah makan di tinggalkan pulak bekas tue dlm tandas

 haish entahlah..nak kata muda..seme dah pangkat2 mak
so tepuk dada tanya lah dalam diri sendiri tue...
ok baiii *sian korang pepagi dah baca bebelan aku*

2 comments:

sharEna said...

apekejadah lepas makan letak pinggan mangkok dlm toilet? xde sivik punye olang

antalya said...

kes malas nk basuh la tu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...