BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 31, 2018

:Muzium Kapal Selam Melaka:

hari terakhir di Melaka...lepas checkout
 kami menuju ke Pantai Klebang


sebab ke sini adalah kami nak ke Muzium Kapal Selam
dah berjanji dengan Mirza nak bawa dier ke sini
Mirza memang jenis sukakan kapal kapal ni
tak kisahlah kapal tue di udara ke atau di darat


ramai dah orang kat sini


walau cuaca nampak mendung tapi panas sebenarnya


tue haaaa kapal selam di belakang sana


excited Mirza dapat naik kapal selam
macam macam soalan tanya tak sempat nak study dulu
tanyalah papa kamu Mirza dier lebih tahu


Marissa takmo naik takutttt hahaha


Mardhiah muka masam je kenapa tue ..bosan eh???


dalam nie memang sempit..muat muat je
kalau tertembung dengan orang lain 
pandai pandailah selisih supaya tidak bersentuh


bilik tido seorang tentera laut
kecik sangat katilnya..


ini dapur mereka...kecik dan sempit
pandai pandai la sesuaikan diri hahahahaha gitu


dah jem ...sebab ader area area yang sempit 
memang susah kalau nak selisih


bilik enjin


apa pandang pandang...


bilik pelancar topedo

dah setel jomlah turun...berjurai dah peluh mama


bawah perut kapal selam nie ader
 kawasan di mana korang boleh tengok video


kapal fighter pulak



tak tahulah ape nama nya...


fighter jet dulu dulu


ini kot nama nya....hahaha.aku tak tahu

dah setel cepat cepat masuk kete..panas gileeee
lepas tue jenjalan area klebang dan makan di situ
lepas makan terus gerak balik ke rumah
setel percutian 3hari 2malam di Melaka..alhamdulilah

Tuesday, January 30, 2018

:Toy Museum The Shore Melaka Part 2:


Mardhiah in action


jamu mata dengan macam macam jenis mainan


atuk dan pakcik dino


apelah yang diorang bincangkan tue


Mardhiah pun dah pandai pilih pilih mainan


suka lettew..tengok aje tau..
nasibla bukan sejenis meraung nak jugak toys tu


Marissa bersama orang kerdil


its mine +_____________+


apelah yang ditengoknya tue..geram tak dapat gapai kot


Marissa tak sudah dengan barbie dan princess


haaaaaaaaaaa melekap ko muka kat cermin


ok dah jom pusing lagi sekali hahaha


tengok lah puas puas Mirza


beria nak posing



banyak jugak jenis iron man ni


layan jelah 


tak sudah lagiiiiiiiiiiiiiiii


IRONMAN


Marissa main game 
tak sampai tapi gagah melompat lompat sambil tekan skrin


mak nak jugak hahahahaha


HULK


Mirza dengan Lori tak dapat dipisahkan


kumpulan pakaian seragam


TRANSFORMERS


mehla bergambar dengan mama pulak


main bergambar je tapi tak kenal sape tu


yang nie pun tak tahu makhluk ape
ULTRAMAN mungkin


si sut hitam tue adik SUPERMAN mungkin
dahla jomlah balik.....mama dah lapo
adik pun dah takmo duduk diam tue nak susu


area lego...tapi bukan legoland tau


byeeee jumpa lagi
nextttt entry hari terakhir kite di manakah....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...