BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 29, 2016

:Uwais Mirza 6 tahun:


25 March 2015
Selamat Hari Lahir ke-6 buat Muhammad Uwais Mirza
semoga kamu menjadi anak yang pintar dan berjaya
dan berbakti pada orang tua dan menjadi anak yang soleh

Thursday, March 10, 2016

:taman kecik:


pokok menghijau je semuanya
sebenarnya minat jugak pokok jenis bunga bunga nie
tapi pokok berbunga nie alahai manja sangat
kene jaga kene belai baru lah menjadi dengan elok
kalau tak dijaga kang akhirnya mati jua pokok pokok tue
kalau pokok nan menghijau nie senang je nak menjaga nya
senang senang pun janganlah sampai tak siram langsung kan
nanti dari elok boleh tahan lama dah terus mati pokok tue
sebenarnya ader niat lagi ni nak menambah koleksi pokok nie
tapi aku adelah tak tahu nak beli pokok ape hehehe

Tuesday, March 8, 2016

:hujung minggu:

assalamualaikum
haiiii lah sekarang jarang sangat aku update blog nie
kadang rasa malas dah nak berblog 
tapi sayang jugak nak tinggalkan blog nie
sebab salah satu nya blog adalah pengurang stress haku
stress stress stressss tapi bila baca blog hilang stress aku


hujung minggu baru nie takde kemana mana sebab anak2 tak sihat
sekarang kan cuaca panassss lah sangat (panas terik)
kadang nak keluar tue pikir banyak kali 
sebab kesian kan anak anak berpanaskan matahari

bile duduk rumah mulalah tangan gatal nak kemas sana sini
selalu sarung sarung bantal tue aku akan basuh 
tapi kali nie malas sikit maka aku jemur ja bantal-bantal tue
kebetulan baju seme dah basuh dan ampaian kosong 
maka eloklah sangatkan


sebelum jemur kita kasi spray dulu dengan febreeze 
spray banyak-banyak sikit lepas tue jemur
elok sangatlah jemur kan sebab cuaca panas haritu
inilah bantal bantal kesayangan aku
sekarang dah stop membeli bantal baru sebab dah cukup
tapi kang kalau tetiba rasa tak cukup 
bolehlah aku menambah koleksi lagi hahahahaha

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...