BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 1, 2012

:murah dan berbaloi-baloi:

assalamualaikum +________+
harinie aku nak share sikit dengan uolls seme 
tempat penginapan aku selama 2 hari 1 malam di PD

aku pilih tempat ini TIARA BEACH RESORT


studio apartment pool view

ada dua katil super single (katil boleh dirapatkan)
extra tilam single dalam almari

bantal ader 4 bijik extra dua biji lagi ada dalam almari

almari, meja solek dan tempat iron baju (iron bawa sendiri)

 tv with astro decoder (card astro bawa sendiri yee)

ada dapur boleh buat cuci2 botol anak @ nak buat air kee

peti ais pon disediakan...

juga disediakan microwave, kettle dan toaster

bilik berhawa dingin tapi bagi yang tak tahan sejuk
kipas siling pon ader tau dan bilik air siap dengan water heater 
overall aku sangat-sangatlah berpuas hati dengan bilik 
dan kemudahan yang ada di bilik ini......

ini pemandangan dari bilik kami

mun berapa satu malam eh???
okeh weekdays rm120
kalau weekend, public holidays, school holidays rm150

yang aku sewa nie adelah unit persendirian so if uolls
berminat boleh tengok di blog puan ana dan contact die okeh

*gambar bilik kredit to puan ana...aku cuma letak watermark jer

8 comments:

sharEna said...

murah la mun...boleh la try nanti =D PD bkn jauh sgt pon hehehe

ana-kirana said...

hai mun!!
thanks yer...nnt datang lgik tau :)

mun said...

sharena:yup..kene cuba baru tahu best ke tak.....

mun said...

ana-kirana:ur welcome....memang akan datang lagiiiiii..

aziyana said...

Tempat ni glemer kan? abg ipar sjak gka dok cni tp tak pegi2

nanonano said...

nak ajak geng2 blogger la lepak sana ramai2, hehehe aci eh sewa sbilik je tido ramai2?? :p

mun said...

aziyana:yeke...kene cuba yun baru tau best ke tidak

mun said...

nanonano:sebilik idak cukup lah na....ramai kot....hahahhaa

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...