BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, April 18, 2013

:jalan jalan di Blue Coral Aquaria KL Tower:

ekceli lama dah aku membeli tiketnye
beli pun sebab ader deal yang murah hehehehe
pastu dari seminggu ke seminggu duk bertangguh jek
sudahnya minggu lepas aku nekad kene pegi jugak
kalau tak pegi jugak sampai hujung bulan nih 
alamatnya takleh le nak guna dah tiket tue  
sebab expired date nye sampai 30 April nih hahahaha

pergi pun dah lambat tapi nasib tak ramai orang
sampai jek sana nasib ade parking kosong alhamdulillah
lepas parking terus je mencari di manakah blue coral tue
nama jek lahir kt keyell tapi kl tower pun tak penah jejak
yang nih kire first time okeh aku jejak sana
itu pun sebab nak membawa mirza tengok fish   


  bawa pun camera hp yang tak canggih
so gambar pun takde lah canggih mana hahaha 


 nie ikan dalam kolam besar yang aku bergambar tadi
dalam gambar nampak kecik
tapi real besar okeh aku tengok pun takut

 ambik gambar pun kene dari ehsan lampu dalam akuarium
kalau tak memang tak nampak ler hikhikhik


tadi bapaknye ketap mulut
sekarang mirza pulak ketap mulut
stress haku tau tak..dahle kene adjust betui2

dah nama pun akuaria kan 
so gambar ikan lah yang banyak eh
korang tengoklah ikan ikan tue hehehehe
yang takde nama tu maksudnya aku tak tau namanya
aku letak yang tau jek hahahahaha



nemo nemo


 udnag galah

 ikan jerung


  ikan buaya





 mirza panggil ikan darah


cantikkan beb ikan nih 
tang badan dier macam ade lampu

lasttttt sebelum balik


 ingat nak naik kete kuda nih
tapi mirza takmo nangis nangis takutkan kuda tue
sudahnya bergambar jelah ye +_________+


haaa ini budak yang mengada ngada tadi
tak sempat haku nak jenjalan tempat lain
sibuk jer ajak balik...huhuhu +____+

masuk je dalam kete tak sampai 5 minit
dah tertidur patutler sibuk ajak balik nak tidur rupanya


cenderahati yang di rembat dari sana 
fridge magnet dan sekeping gambar +________+

kalau nak tahu lebih lanjut uolls boleh klik website nya
BLUE CORAL AQUARIUM KL TOWER

* jom tengok produk baru di munshop007.blogspot

4 comments:

nanonano said...

wahhhhh, mun dh kurus skrg! hehe

Maimun Razali said...

nanonano:badan haku jugak yang ko tengok eh....hahaha..takde kurus sangat pun..belum sampai target lg.hehehe

NURUL JAMIAN said...

tinggi mirza ni

Maimun Razali said...

nurul:haah memang pun..tue seme duk ingt dier dah 5 tahun..hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...