BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 10, 2016

:ww:kesukaan dia:


SARAPAN DI KEDAI MAMAK

Thursday, August 4, 2016

:peel anak anak:

assalamualaikum 
hujung minggu haritu tak kemana
melepak di rumah je sebab aku nak buat house cleaning
house cleaning time anak anak ader nie memang mencabar
tapi nasib baiklah deme berdua nie mendengar kata jugak
tapi entry nie bukan nak cite pasal house cleaning
cumanya nak cite pasal peel anak anak


itu keje marissa main masak masak kt depan tv
oven dier kat tempat astro tue
mak kau nak tengok tv pun terteleng teleng nak huhu
marissa nie jenis nak main pape memang depan mata aku


masa makan adakalanya nak makan bersuap
adakalanya jugak nak makan sendiri
kalau makan sendiri aku kene duduk mengadap depa
kalau tak mengadap nanti lain pulak jadi nya
the best part adik akan habis makan dulu dari abang haha
sebab adik jenis pemakan, abang pulak jenis memilih


nie waktu bertenang 
masing masing terpaku depan tv 
tengah melayan kartun kegemaran depa
nasiblah kartun kegemaran depa sama legalah sikit
kalau tak sama mahu berbalah depan tv tue


anak anak aku memang "hantu" buah
selalu aku akan beli buah untuk buat stok seminggu
tapi tak sampai seminggu wassalam 
depa nie kalau tau dalam peti tue ader buah 
memang sentiasa nak makan jeee
adik terpaling suka buah anggur
abang pulak suka semua buah
tue haaaa tengah makan buah belimbing cicah rojak
habis buah diratahnya pulak kuah rojak tue
peel adik baby nanti tak tau pulak macam mana
harap- harap behave lah yea macam abang dan kakak kamu

Wednesday, August 3, 2016

creampuff dari theslice_puan siti

lama dah mengidam nak makan nie


semalam akhirnya dapat jugak merasa
semalam petang lepas balik keje terus pickup kat rumahnya
rumah dier area enstek jugak 
sejak kenal puansiti nie memang pape aku order dari dia jer


sedap creampuffnya
hari jumaat nie nanti nak order lagi untuk suami pulak
creampuff nie memang kesukaan suami aku
harap jadi lah dier balik sini hehehe
semalam birthday aku so.........
*Happy Birthday to ME

Thursday, July 28, 2016

:six months:



jarang bercerita pasal adik baby
bukan tak excited tapi sebab takde masa huhu
sekejap je weyhhh sudah 6 bulan 
tak lama lagi tahu tahu dah bersalin Insyaallah
barang barang baby pun satu ape aku tak beli lagi
ingat nanti nak borong terus beli semua 
malas nak keluar banyak kali membeli tak larat
ermm fasa meloya dah takde dah alhamdulillah
fasa kuat makan je sekarang nie omaigood
sentiasa laparlah kiranya 
makan banyak cepat lapar
makan sikit lagilah cepat je lapar balik
bertabah jelah lepas nie kenelah pantang betul-betul

Thursday, July 21, 2016

:Ctiey Nikah:

alhamdulillah dapat jugak menghadirkan diri pada hari tu
actually ctiey nie kawan lama aku di tempat keje lama
majlis pernikahan malam raya keempat baru baru nie



sampai tepat pada masa nye 
masa nie belum nikah lagi hehehehe
sempatlah hye hye pada ctiey


dah selamat dah ctiey jadi bini orang alhamdulillah


cantik ctiey pada malam tue
pelamin pun cantik sangattttttttt


wifiee (muka aku pucatnya huhu)


lepas tengok ctiey nikah baru makan


berselera semuanya makan 
al maklumlah pestime jumpa nasi minyak di hari raya

thanks ctiey sebab menjemput kitaorg
papepun Selamat Pengantin Baru buat Ctiey dan suami
Semoga Berbahagia Hingga Ke Akhir Hayat
Insyaallah amin

Wednesday, July 20, 2016

:Raya 2016:

Raya 2016
masih berempat lagiii 
insyaallah tahun depan berlima lah pulak


tahun nie turn raya di rumah aku


gambar keluarga pada pagi raya 
sesi nie memang wajib buat lepas sesi bersalam-salaman

raya pertama beraya di Kampung Subang dan Pantai Dalam
raya kedua beraya di Trolak Perak
raya ketiga beraya di Jasin Melaka
raya keempat pulak tak kemana cuma menghadiri 
majlis pernikahan kawan aku ctiey
raya kelima tak kemana duduk di rumah mendobi baju
 raya seterusnya tak ingat dah aku buat ape 
tahu tahu eh dah masuk keje semula

*seronok makan macam macam
tapi tak larat nak membawa badan ni

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...