BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, September 1, 2015

:3 hari:


3 hari rasa tak cukup nak mengadap marissa nie
macam macam peel dibuatnya
kadang tahap nak marah tapi tak jadi marah
betullah orang kata anak kedua nie lagi mencabar 

tadi adik wasap gambar nie ke aku
marissa dapat mainan baru papa belikan
ko tengok memula je tue dier sayang
kang habis sayang dikepaknya doll tue


tak banyak mainan gegirl kt umah aku tue
yang banyak mainan Mirza jelah
tapi Marissa ape kesah dier main jugak
kadang tue siap berebut dengan abangnya
biler berebut gitu yang menang dah tentu tentu marissa
sian abang terpaksa dan dipaksa mengalah

Friday, August 28, 2015

:admitted:

25-26 august 2015 
Admitted @ HTJ dan 
sekarang menikmati MC selama 2 minggu

Thursday, August 20, 2015

:surprise:


balik rumah petang semalam 
tetiba ader kejutan
thanks en.somi bagi hadiah
 walaupun lambattt janji dapattttt hahaha

Thursday, August 13, 2015

:potluck raya @opis:

department aku memang tak ramai
walau tak ramai meriahnya tetap ader

ekceli xplan pun nak buat biler potluck raya ni
tetiba arinie plan esok jadi ....memang tak sangka


belated birthday aku...dua august


kuih muih+kuih raya+kepek kepek


agar-agar...lepat cendol


rendang+nasi impit+lemang


soto...yang nie kitaorg order je
sekepala rm3.00


buah buahan


haaaa banyak giler makanan
orangnya tak meriah sangat
makanan je meriah alhamdulillah


seme duk check makanan ape yang ader


sebelum makan posing dulu


with kak gee


bos marketing
bos sendiri takde hahaha

ok sekian terima kasih +___________+

Wednesday, August 5, 2015

:1 tahun 6 bulan:



tak dapat nak ungkap dengan kata kata
cuma boleh kata Alhamdulillah

Monday, August 3, 2015

:raya ke 2 & ke 3 @ TH Hotel K.Terengganu:


raya kedua check in di TH Hotel & Convention Centre
sebab raya ketiga sepupu suami nikah


bilik selesa..mengadap kolam 




bilik air asing dengan jamban


makanan mak mertua bekalkan
rendang ayam..ayam goreng dengan rendang daging
beserta nasi impit dengan nasi
siap air lagi mil aku bekalkan hehehehe


orang yang mengidam masakan mak
lepas makan  n rehat mirza ajak mandi kolam
aku malas nak turun so depa p ngan papa depa je
aku krohh krohhh dalam blik muahahaha

esok pagi bangun lepas sarapan
mirza ajak nak mandi kolam lagiiiiii


aku tunggu jap je..lepas tangkap gambar aku naik bilik
sebab nak berkemas n iron baju seme


kul 12 tengahari checkout


ini marissa dalam perjalanan nak ke umh sepupu laki aku
tido sampai ternagnga mulut haaaa kepenatan

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...