BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 18, 2016

:Happy 6th Birthday Uwais Mirza:

sebelum bulan April berlalu baik aku update
dah lama jugak entry nie duk dalam draf tapi
malas nak update kenapa ntah
kali nie memang aku plan sebolehnya
nak sambut bithday mirza time papa dier ader
ateeeeee anak papa kan +_______+
kali nie Mirza rekues nak tema lego polis
so aku sebolehnya usahakan lah buat tema tue


Mirza & Marissa
(nampak tak kotak puding sedut 
faznyhomemade di belakang tue...hihi)



Papa standby kat belakang je yeeee
muka mirza xtau la kenapa gitu
senyum xtaknak ape pun xnak
terlebih teruja atau terlebih sedih atau spechlesss


kawan kawan n cikgu semua tengah menyanyikan 
lagu Happy Birthday untuk Mirza
sporting semua nya hehehehe


dah setel silalah tiup lilin tue
kawan kawan kat sebelah sama excited nak tiup jgk


adik mencelah jugak kat tengah nak potong kek
lepastu bermula lah sesi makan makan dan agihkan 
puding sedut n goodies untuk setiap pelajar


kek LEGO POLIS Mirza 




goodies from parteesandsuch


buat sekali dengan marissa nye 
alhamdulillah
semoga Uwais Mirza membesar dengan sihat 
dan menjadi anak yang berjaya dunia akhirat hehehehe

Thursday, April 14, 2016

:bekal:


ini je yang boleh telan +_______+

Tuesday, March 29, 2016

:Uwais Mirza 6 tahun:


25 March 2015
Selamat Hari Lahir ke-6 buat Muhammad Uwais Mirza
semoga kamu menjadi anak yang pintar dan berjaya
dan berbakti pada orang tua dan menjadi anak yang soleh

Thursday, March 10, 2016

:taman kecik:


pokok menghijau je semuanya
sebenarnya minat jugak pokok jenis bunga bunga nie
tapi pokok berbunga nie alahai manja sangat
kene jaga kene belai baru lah menjadi dengan elok
kalau tak dijaga kang akhirnya mati jua pokok pokok tue
kalau pokok nan menghijau nie senang je nak menjaga nya
senang senang pun janganlah sampai tak siram langsung kan
nanti dari elok boleh tahan lama dah terus mati pokok tue
sebenarnya ader niat lagi ni nak menambah koleksi pokok nie
tapi aku adelah tak tahu nak beli pokok ape hehehe

Tuesday, March 8, 2016

:hujung minggu:

assalamualaikum
haiiii lah sekarang jarang sangat aku update blog nie
kadang rasa malas dah nak berblog 
tapi sayang jugak nak tinggalkan blog nie
sebab salah satu nya blog adalah pengurang stress haku
stress stress stressss tapi bila baca blog hilang stress aku


hujung minggu baru nie takde kemana mana sebab anak2 tak sihat
sekarang kan cuaca panassss lah sangat (panas terik)
kadang nak keluar tue pikir banyak kali 
sebab kesian kan anak anak berpanaskan matahari

bile duduk rumah mulalah tangan gatal nak kemas sana sini
selalu sarung sarung bantal tue aku akan basuh 
tapi kali nie malas sikit maka aku jemur ja bantal-bantal tue
kebetulan baju seme dah basuh dan ampaian kosong 
maka eloklah sangatkan


sebelum jemur kita kasi spray dulu dengan febreeze 
spray banyak-banyak sikit lepas tue jemur
elok sangatlah jemur kan sebab cuaca panas haritu
inilah bantal bantal kesayangan aku
sekarang dah stop membeli bantal baru sebab dah cukup
tapi kang kalau tetiba rasa tak cukup 
bolehlah aku menambah koleksi lagi hahahahaha

Tuesday, February 23, 2016

:puding sedut by FAZNY HOMEMADE:


akhirnya dapat jugak merasa puding sedut ni
ekceli pernah je merasa tapi orang lain yang buat 
puding sedut yang nie kawan aku yang buat 
kawan aku nie memang bisnes puding sedut 


excited mirza n marissa dapat makan puding sedut
marissa makan sampai tumpah tumpah haiyaaa
sedap sangat lah tue kan sebab makan sejuk sejuk

so pada sesapa yang nak order 
aku sertakan di sini contact number ya

FB & IG :- FAZNY HOMEMADE
No Fon : 013-2872304

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...