BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 24, 2015

:kaitan cuti dan mengemas rumah:

yeayy esok cuti +_________+
seronok macamkan dapat cuti berminggu
padahal dua hari jeeee pun

eh eh eh korang nie, mestilah aku seronok
sebabnya hari cuti adalah hari mengemas rumah
bukanlah bermaksud hari biasa tak mengemas
mengemas jugak tapi tak sepenuhnya
haaaa tak sepenuhnya camner tue??
maksudnya aku buat yang wajib je
yang sunat (tak wajib) buat di hari minggu

ateeeeeeeee dah cek sorang je kat umah
lagipun umah cek takde sape datang pongggg
so ader mak kisah rumah tak bekemas ke tidak

#itupun ader org cakap umah aku kemas

Tuesday, April 14, 2015

:planning vacation 2015:

next month hubby balik yeayyyy
disamping aktiviti balik kampung
ader jugaklah menyelitkan aktiviti vacation
tapi aku buntu tak tahu nak pilih destinasi mana
ini antara list dalam kepala aku

 Legoland, Johor
mirza kalau dengar nie 
confirm sengih sampai ke telinga laaaa
sebabnya Mirza memang sukakan lego


Philea Resort and Spa Melaka
hahaha yang nie opkos lee aku yang teringin


ok anak anak kalau mak pilih nie sila pasrah je ye

Grand Lexis PD


yang nie pun aku yang terlebih teringin 
sebab ader private pool


 private pool dalam bilik...wink wink

Bukit Gambang Water Park


kalau yang nie senang je plan aku
balik kampung somi dulu
after tue terus p bercuti kat sini sebelum blik kl

papepun belum decide lagi nak pergi yang mana
kene tunggu laki bagi date dier balik sini baru boleh proceed

:tukar sekolah:

Mirza dah tukar sekolah
kenapa??panjang ceritannya 
so aku pun malas nak bercerita kat sini
nanti kang ade kata aku menyebelah anak ke ape
papepun sekarang mirza dah happy di sekolah barunya

Thursday, April 9, 2015

:sepah:


abang main..
adik tukang sepah...
biler bergabung booommm
terus rumah bertukar menjadi tongkang pecah

Monday, April 6, 2015

:Mirza Birthday Celebration @ School:


25 March 2015 genap Mirza 5 Tahun
haritu aku cuti sebab nak spend masa dengan Mirza
menyambut birthday Mirza di sekolah dier


kek tempah dengan kawan
lasttttttt minuteeeee tau tempah huhu, 
nasib fad terima tempahan aku, kalu tak nanges aku dibucu katil
uolls boleh check ig kawan aku ni thesweetwonders
memang sedap...recommended


Ultraman Mirza turns 5
birthday pack aku tempah dengan kawan jugak
uolls boleh cek FB parteesandsuch
recommended sebab yaya boleh buat ikut budget kite


kawan kawan mirza tak sabar nak tengok kek mirza


syukur alhamdulillah sangat sangat
aku puas hati sebab dapat mengembirakan Mirza
puas hati jugak sebab dapat tunaikan janji aku pada dier


masa nie 3 lagu budak2 nie nyanyikan untuk Mirza
exsaited semenya nak makan kek ultraman mirza

Wednesday, April 1, 2015

:celebrate 1st birthday marissa:

so sorry sebab kejadian dah agak lama lah
yelah birthday marissa 23.January kot
sekarang dah nak masuk April dah
huhuhuhu ampunkan saya sebab saya tak cukup masa

no birthday party
 sebab masa nie papa baru je pergi ke sana
so masa yang ader memang tak sempat nak prepare apepun
oleh sebab itu moh kite ke Secret Recipe 
celebrate dengan atuk nenek n uda saja

sedihlah jugak pada masa tue sebab papanya takde
tapi nak buat camner dah tuntutan keje
so nak tak nak kenelah redhoooooo

yang penting anak anak happykan
kek amik dua slices je sebab seme dah kenyang

*hyeee SELAMAT DATANG GST*

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...