BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, February 27, 2015

:riadah pagi:









Tuesday, February 24, 2015

:bocor:

 makin lama makin teruk bocornya


aku rasa pelampungnya rosak nie
takpun paip overflow tue ader masalah huhu


haishhh tak tahulah camner
harap dapatlah diselesaikan masalahnya
sebab lepas selesai semenya aku nak cat balik umah ni

Monday, February 23, 2015

:puzzle:


hobi mirza di kala kebosanan
jom main puzzle +_________________+

Wednesday, February 18, 2015

:open to public:

ramai tanya kenapa aku private blog
entahla mungkin masa tue emosi aku tak stabil 
dan mungkin jugak ader stalker 
tak sangka pulak blog picisan aku ni ader stalker kan
al maklumlah aku bukanlah blogger famous amous pun
papepun aku tak tau ape benda yang di cari nya di dalam ini
kalau pun ko nak stalk kehidupan aku janganlah sampai kantoiii

dan aku jugak nak mohon maaf pada
 semua reader n follower aku huhuhu
yelah mesti korang terkejutkan 
dulu boleh je buka..tetiba eh kenapa tak boleh bukak pulak



sebulan sudah pemergian incik suami ke sana
alhamdulillah segala urusannya di sana dipermudahkan
alhamdulillah jugak segala urusan aku disini juga dipermudahkan

Wednesday, February 11, 2015

:sambut birthday secara beramai2:

3 kumbang 1 je bunga yang sambut birthday malam tue


bunga tue sape lagiiii kalau bukan marissa
teruja marissa nak potong kek
tang meniup lilin tue takleh watpelah 
sebab marissa tak pandai lagii meniup
so abangnya ambik alih hahahahaha
masa nak potong kek pun jenuh aku kawal tangan marissa
kalau tak dikawal tangannya habis kek tue di cincang nya

Friday, February 6, 2015

:bertiga:


sekarang kemana mana bertiga jeeee
aku..mirza n marissa
walau berempat jauh lebih baik
tapi bertiga pun ok jugak hehehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...