BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 19, 2013

:rumah apartment pun boleh deko cantik cantik tau:

 assalamualaikum seme +_____+
harinie bosan takde keje plus dah hari jumaat
hurm tadi masa aku duk godek godek folder deco
aku terjumpa gambar deco apartment nih
terus aku de idea nak share dengan korang seme
rumah nih apartment jer tapi biler dah deco terus nampak superb


 ceria je aku tengok ruang tamu nih
even ader macam macam kaler tapi still tak serabut


 ruang makan yang selalu orang akan letak cermin besar
fungsi utama cermin besar ini sebab nak bagi efek luas


 pandangan dari ruang tamu
tuan rumah nih hanya meletakkan perabot asas
that why ler rumah dier nampak lapang dan luas
dan lagi satu tak nampak serabut dan sempit


 pandangan dari dapur....
kemas ....teratur dan tak banyak perabut
simpleeeee jeee aku memang suka

 

kabinet tv yang comel untuk tv yang comel
simple kan aku suka sangat tau
even rumah kecik..tapi kalau pandai hias
tentu hasil dier comel dan cantik jugak +______+

*weekend nih takleh kemana mana sebab nak settlekan projek rumah

6 comments:

antalya said...

mmg superb. pandai org tu deco umah dia.xyah guna khidmat eric leong pon

NURUL JAMIAN said...

kalau pandai guna setiap sudut cantik je kalau deko. rumah kita pun apartment tp memang nurul gunakan setiap sudut yang ada

Maimun Razali said...

antalya:haah.....betul tue yun

Maimun Razali said...

nurul:rumah nurul pon cantik cuma tak reveal jek dalam blog hehehee

Maria Rajab said...

cantik...

Maimun Razali said...

maria:cantik kan kalau ader kreativi heheh

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...