BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, June 9, 2014

:sarang_burung:

assalamualaikum uolls..tak best rasanya sebab sekarang 
susah dah aku nak update blog macam dulu dulu tau


haritue laki aku dapat tangkap burung
 buat sarang kat pokok pine aku ni,
pokoknya takdelah besar mana sangat pun,
tapi boleh tampung sarang,dua bijik telur dengan mak nya sekali.hahaha..


ekceli ada dua biji telur dalam sarang tue...
mak nye pulak kecik je aku tengok aritue.....
kalau siang die duk ulang alik le tengok telurnya, 
bile malam,die akan stay kat dlm sarang tue untuk peram telur2nya.


tak nampak pun sarang tue kalau ditengok sekali lalu...
kene usha dekat dekat baru perasan tau.


now telur tue da menetas,
dan anak anak burung tue pun dah terbang entah ke mana..
yang tinggal hanyalah sarang burung......

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...