BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 26, 2013

:do your homework:


kuikuikui......homework lah sangatkan
padehal tak pegi school lagi hahahahahaha
hurm ginilah kot kalau mirza dah sekolah nanti
aku tutup tv dan mengadap dier buat homework
dah settle homework baru boleh tengok tv
tapi itu kalau mirza dan sekolah
sekarang nih belum lagik ke school hahahaaa

cumanya mirza sedang belajar menulis dan melukis sendiri
sambil sambil tue aku sedang train tangan dier untuk
pegang pen atau pensil dengan betul hahahaha
biler anak dah pegang pen nih memang aku akan kawal habis ler
kalau tak nanti kang dinding rumah aku jadi mural pulak
setakat nih belum jadi lagi lah alhamdulillah
cuma tang lantai rumah jek hahaha itu pun secara tak sengaja

mirza suka melukis tapi lukisan dier seme nya
bertemakan pengangkutan berat contoh
lori sampah...lori tanah...bus....tractor....
lori sampah lagiiii...lori trailer...lori tesco.....lori giant
trailer bawa kereta....bomba....lori sampah..lori minyak
dan bermacam macam jenis lori lagilah

haaa kalau uolls tengok yang aku list tue 
semenya pengangkutan berat kan
yaaaa kalau aku cakap pengangkutan berat
maksudnya pengangkutan berat ler
kalau ko suruh dier lukis kete dier mengamuk taknak
kalau ko suruh dier lukis motosikal pun taknak
melukis mesti nak pengangkutan berat saje okeh

biler dah penat melukis dier mendera aku pulak
mendera tue maksudnya di suruhnya aku melukis pulak
nak mak nih tak pandai melukis tau tapi
biler dah tiap tiap hari duk melukis kat anak
makanya tangan nih aku rasa dah jadi berseni sikit
kalau tak asalnya tangan aku memang tangan takde seni
bab bab melukis memang aku fail okeh hahahaha
okbai thanks for reading uolls happy weekend

5 comments:

NURUL JAMIAN said...

mcm raina suka color. kalau suruh lukis entah apa2 dia lukis. pandai mirza lukis lori

mama_ka0ri said...

Salam perkenalan..

samala mcm anak sy jgk..pantang dpt pen..mulala dia nak menconteng..dinding la jadi mangsa..

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Maimun Razali said...

nurul:hurm pandai lah sangat.....lukis seketui...pastu suh kite lukis dua tiga ketui hahahaa

Maimun Razali said...

mama koari:hye salam kenal....owh yeke..mun memang mengawal ketat mirza hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...