BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 30, 2018

:percutian singkat di Grand Lexis PD:

sebenarnya tak merancang pun nak bercuti di sini
tetiba pulak adik aku si bongsu tue mengajak
maka jom lah kite ke sini lagi buat kali ke dua
kali pertama pada 2015 


percutian pertama tahun 2018 hahaha
walaupun singkat masih lagi jugak percutian kan kan haha
awal tahun ini husband sibuk ulang alik ke US
maka tak sempat kami nak bercuti ke mana mana huhu


kami stay dua hari satu malam je (28hb April)
cukupla satu malam ...nak bagi anak anak mandi kolam 
sambil sambil tue abah dan adik aku memancing


seperti biasa biliknya memang luas gilaaaa


kali ini kami ambik bilik atas laut...


teruja haaa duk teropong dalam laut


lepas adik teropong, kakak pulak teropong 
mama nampak ikanlah.....ye ye je marissa ni
sekali aku tengok memang nampak ikannya


yang bestnya private pool lah
anak anak tengok kolam dah tak sabar nak mandi


jalan jalan yea tengok bilik


hamboiii marissa kemain posing atas katil
dier kata ini katil dier....katil mama sebelah sana haha


yang nampak pintu tue toiletnya


dapur...bersusun dah makanan kami haha


duk spotcheck ape lagi lah tue 
abang takde....ikut tokwan n adik aku p jenjalan kat luar


akhirnya dapat jugak mandi pool ye
marissa acah acah takut
dah pakai pelampung pun takut jugak
nak mama nak mama sighhh


adik jugak yang relax....takde hal lah budak ni
memang tak tahu takut langsung huhuhu
keje diorang mandi mandi mandi
mama lepak dalam bilik tengok movie hahaha


sebelum checkout meh kite jenjalan dulu


gambar kenangan tepi bilik...
dah dah jom kite p cari makan dulu lepastu balik rumah

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...