BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, April 17, 2013

:lunch@asam pedas kg.jijan with bff:

hari sabtu lepas aku tak keje
tapi incik b kene keje +________+
kebetulan kawan aku nak try makan
dekat kedai asam pedas kg jijan

alahaiiii dekat sangat kot dengan rumah aku
alang alang depa nak pegi makan
dan alang alang laki aku keje so aku plan
nak join diorang pegi lunch kat sana ler

seperti di janjikan pukul 12 tengah hari
seme wajib de kat sana..ceh wajib lah sangat kan
bukan ape kalau lambat sangat takut ramai orang
biler dah ramai orang dah tentu takde meja kosong kan
sebab aku dah banyak kali kene beb hahhaa
balik dengan perut kosong jek sebab dah penuh


abc sedap tapi manissss sangat


aku order air asam boi  dengan mee sup
 banyak betul mee sup dier..penuh sampai nak tertumpah
pastu milo ais untuk mirza....pantang tengok orang minum ais


kawan aku ct order teh ais dengan nasi dan asam pedas
nadia pulak order abc, epal asam boi dengan nasi ayam


haaaa tudia mee sup aku
kan aku cakap kat korang penuh sangat
btw rasa dier sedaplah kene dengan tekak aku


kawan aku nye nasi ayam
hurm lupa lak nak tanya dier sedap ke tak
tapi aku tengok dier makan habis jek hahaha
sedaplah lettew +_______+

dan lagi satu kalau uolls seme tengok
seme makanan dan minuman dalam bekas plastik
air pun dalam bekas plastik mcm ko beli kat pasar malam tue

hurm rupa-rupanya kat sini memang stail dier cmtu
 mungkin tokey dier pikir senang kot
tak payah nak membasuh segala pinggan mangkuk
sebab tue seme guna pakai buang jek

dan lagi satu kalau ko makan tak habis kan
ko tapau jek terus bawak balik heheheh
dah tak payah nak susah susah suruh dier tapawkan

overall oklah makanan dier tengah tengah ler aku bagi
dari segi kebersihan pulak aku tengok memang bersih
cuma bab nak parking kete tue susah sikit ler
sebab kedai nih tepi jalan hokeh hahaha
so pada sesape yang nak mencuba boleh pergi
kat kg jijan sepang (dekat je dengan bandar enstek)
dah sampai sana korang tengok kedai pink tepi jalan
maka itulah kedai asam pedas kg jijan yang aku cite nih

8 comments:

antalya said...

pekat betoi asam pedasnya..sure sedap tu

nanonano said...

haaa aku bru nk tanye
ahahha ehh bekas plastik tu pon berharga okeh
bestnye, klu aku slalu g mkn situ
lps mkn aku bwk blk bekas tu
tmbah koleksi tupperware gtu,hahahha

Maimun Razali said...

antalya:haah memang pekat..tapi rasa dier bese2 je yun....

Maimun Razali said...

nanonano:hamboi ko na..bekas plastik tue yang ko nampak dulu eh hehehe

suriani azizan said...

SEDAPNYA..MEE SUP DIA..BNYK LAK TU..NNTI LEH LA BWAK SU YE...

suriani azizan said...

sedapnya mee sup tu...nnti bawak su ye ke sana..

Maimun Razali said...

suriani:eh boleh jek sue..datang jek rumah mun nanti mun bw sue ke sini

AYuNG said...

sedappppp nya makan kat sini...

=)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...