BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 29, 2012

:rumah aku ader HANTU ke:

gambar percutian masih lagi dalam proses editing di harap bersabar ye seme +_____+..........heheheee

harinie sudah khamis.......bile datang je hari khamis otak terus otomatik teringatkan cerita hantu yang ada malam nie kat tv3 bertajuk ..........."amukan pocong:".....teringat cerita hantu..teringat jugak kisah aku sekeluarga kene kacau-kacau haritue kat rumah +___________+

kes pertama kes hantu tak suka tengok cite fantastic four, sebab tengah elok aku dengan incik b tengok cite tue....tetiba....eh TETIBA eik..channel bertukar ke cerita melayu, aku tanya incik b.....dier kata dier tak tukar pon tau, dier tanya aku...sah-sah le bukan aku yang tukar kan...abis tueeee sape yang tukar.....haaaa jeng jeng jeng

aku amik remote tukar semula cite fantastic 4 aku tue, TETIBA "dier" tukar channel lagi...cite melayu yang sama, aku geram aku tukar semula dan aku pegang remote tuedan TETIBA channel bertukar lagiiiiiii...haaa jeng jeng jeng....lastnya aku malas nak bergaduh dengan "dier" , aku terus off kan astro dan masuk tido terus habis cerita

kes kedua....aku tengah nak tidokan mirza dalam bilik pintu bilik terbuka....coz incik b kat luar tengok bola, TETIBA kete mainan mirza tue berbunyi lagu......lagu dari kete  tue akan berbunyi jika ader orang tekan....tapi masalahnya sape pulak yang tekan jeng jeng jeng

sebab kete mirza tue betul-betul depan pintu bilik aku.....aku nampak kete tue takde sape pon p tekan
aku tanya incik b, dier dengar tak lagu tue....??dier kata dier dengar tapi bukan dier yang tekan...abiss tueee sape yang tekan...haaaa jeng jeng jeng +_____+ aku terus suruh incik b masuk bilik dan tido...

kes ketiga pulak aku ader bau wangii yang wangi sangat..kat bahagian dapur rumah aku dan ader jugak bau yang busuk-sebusuk sangat di bahagian depan rumah aku, baunya aku tak pasti pulak bau ape..tapi agak menyeramkan lah...huhuhuhu

so itulah 3 kes yang aku alami haritue...walaupun aku tak nampak kelibat hantu tue, tapi dari kekacauan yang aku kene boleh bikin aku takut, takut nak masuk dapur..takut nak p bilik air, tapikan sampai bile kan nak takut pada benda tue...dan benda-benda tue seme hilang begitu saje selepas aku pasang cd bacaan ayat-ayat suci al-quran dan mendekatkan diri kepada ALLAH s.w.t

*sampai sekarang aku masih lagi pasang cd tue

6 comments:

nanonano said...

*sakit mate font halus2* huhu :p

woaaa serammm..hr tu pernah mun citer psl ni gak eh,
xpe selagi xmemudaratkan, mintak2 xde ape2 la, :)

antalya said...

'dia' tompang singgah umah mun time korang pegi holiday tu kot

mun said...

nanonano:owh yeke na....sakit mata eh...mun cuba gak buna font normal tp besar lah sangat..sangat tak sesuai....hehehee

mun said...

antalya:uiks yun mulotttt......nie kes sebelum p bercuti lah yun....

sharEna said...

huuu...misteri....

yer. jgn mengalah mun. rumah tu rmh utk manusia bkn utk setan.

teruskan je psg ayat2 Quran tu. lg bagos if mu bace surah al baqarah tu. mmg lesap teros dia sampai bebile. insyaAllah =)

mun said...

sharena:yerp betui tue ena......

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...