BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, March 19, 2012

:masih lagi setia:

assalamualaikum seme
hyeee nak dekat seminggu jugak aku tak update
bukan takde cite cuma tak berapa nak ader mood

cuti 2 hari tak kemana sangat pon
duduk rumah kemas rumah macam esok nak raya
alih-alih perabot sebab rasa bosan dengan kedudukan nya
lepas alih perabot yang berkenaan baru bosan tue pegi


 basuh baju bajan sudah semestinya lah kan
termasuk tudung-tudung bawal aku nih
aku masih lagi penggemar tudung bawal (setia okeh)
walaupun mana aku pegi..mana aku buka seme 
duk sibuk menjual tudung instant, tudung syria dan shawl

ye aku memang ader beli tudung instant tapi 4 helai je kot
tue pon aku beli sebab murah....rm10 selai....
dan kini timbul pulak tudung adijuma
nasib lah norjuma tue naikkan semula tudung bawal nie
kalau tak tudung bawal nie pupus dah kot....hehehehe

ok bai thanks sebab baca +_______+

3 comments:

sharEna said...

kite eventho dh ade a few shawls, g opis tetap dgn bawal. skrg tgh nk kumpul bawak tritone. cantek hihi. bawal lama2 byk da bungkos

mun said...

sharena:yeke ena..hehhee...setakat nie belum ader lagi koleksi bawal 2tone n 3tone...hehheee..tapi niat nak membeli itu ader....

NURUL JAMIAN said...

wah byknya koleksi

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...