BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, March 21, 2012

:kuliah ustaz azhar idrus di bandar enstek:

 pada peminat beliau atau pada sesiapa
yang tak pernah menghadiri kuliah beliau
termasuklah aku bolehlah datang yeeeee


tarikh : 24 Mac 2012 hari Sabtu
masa : lepas solat maghrib
tempat : dewan solat masjid kuarters klia
bersebelahan dengan bandar enstek

nak tau lebih lanjut boleh click link nie

3 comments:

Sofea Mumtaz said...

salam,

sorry nie out of topic, tapi ada terbaca salah satu ur blogpost pasal booking bersalin di hospital serdang. macam mana nak buat booking yer? ke masa nak bersalin nanti terus pergi (as mention by nurse nurse klinik lah kan). tapi takut juga if takde bed ke ape ker, boleh ke buat booking awal awal and macma mana nak buat booking awal awal.....


-wani-

mun said...

sofea:wslm.....pasal booking tue saya tak tahu nak book awal2 macam-mana.sebab saya masa tue dah sakit nak bersalin,n saya terus ke hosp.serdang....buat pendaftaran n then terus tnya kalau nak first class punye wad macam-mana??n then nurse tue cakap boleh booking dulu byar sekian amount..pastu nanti dah deliver dan kebetulan 1st class wad ader kosong dier akan terus masukkan kite ke sana.BUT kalau takde kosong dier akan masukkan dulu dalam wad 2nd class....if sp sudah xdapat jugak nak masuk wad 1st class,dier akan pulangkan balik duit booking tue.....

rDnA said...

kat enstek??cam dekat je.boleh la ajak hubby gi..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...