BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 13, 2012

:eh ader love bite lah:

lepas kawen masuk keje dengan love bite kat leher
eh eh eh tahu lah kamu tue dah kawen
tapi kan cover-cover lah sikitkan hahahahaaa
 ke standard orang baru kawen macam tue eh??? 
atau pon aku nie jenis kuno orang nya...
hurm entahlaaa tepuk dada tanya diri sendiri

10 comments:

nanonano said...

yg tukang tgk ni plak jd segan kan??

rDnA said...

Teringat plak exhousemate zaman bujang dulu..hihihi.lbaru kahwin tp xdpt tukar duk dgn husbnd.so every weekend bila blk mesti ada 'tanda'..kesian dia jenuh nk cover.tp kitaorg buat2 xnmpak je la

aziyana said...

hahahaah cover la ckit beb!..adoi ya..kot iye pun..kui2

mun said...

nanonano:betul tue na..kite lak segan kan

mun said...

rdna:hahahhaa..buat2 tak nmpk pon dah ternampak kan.....

mun said...

yana:haah kan yana..coverlah kan..malu sikit kat orang...

sharEna said...

x maluuuuuuu.....

wardah @ fie shah said...

erk...segan lahhh. even dgn family pun dah rasa segan.

mun said...

sharena:dier tak malu kot tue tak kisah orang lain nampak..hehehee

mun said...

wardah:haah betul tue..dengan family pon segan kan apetah lagi dengan orang lain

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...