BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 6, 2012

:tiara beach resort water themepark part I:

hyep seme...assalamualaikum
eh nape entry baru aku lengkap tapi tak terjaga
tak kuar kat belog korang eik..pelik lah aku rasa

takpelah eh..kalau nak baca korang click kat link tue..
aku  mahu sambung cite percutian di PD yang tertangguh nie...
alasan tertangguh sebabnya gambar lambat benor nak di upload
sudah check in kami anak beranak bantai tidoo sampai kul 5.30 ptg
pastue bangun..siap solat seme pukul 6 ptg kami turun bawah 
resort hehehe...sebab nak jalan-jalan area resort pulak.....

aku sorang je pakai baju kaler merah...takde geng
 
pool kanak-kanak..berbentuk kapal

mirza sudah teruja nak mandi asyik sebut kolam-kolam jerp

ginilah gaya nya budak kalau pengeli.....sabar jelah

 belakang tu pool orang dewasa
siap ader 2 slides lagi okeh

haishhh pasir lagiiiiii +_______+
dah bersihkan pasir pastue kami gerak ke pool kanak-kanak

 mirza teruja tengok air dan slides tuee

tahap teruja mirza dah meninggi....so kite sambung lain kali lah yerpp

4 comments:

nanonano said...

Last komen. Grrrr.. Msuk ke x komen aku td?

nanonano said...

Mcm xmsuk,. Ok komen skali lg lah, haha psiko. Nk tanye awat semu gmbar mcm xde org eh?? G weekdays meh?? Anyway..cntik n best sgt2 ni, mika kan ske berendam, harus jejak nanti ni :)

mun said...

nanonano:masuk jugak kahirnya..hahhaaa

mun said...

nanonano:mun g weekdays lah mekna....ada orang tapi tak ramai sangat lah...plus tempat nie besar..so kite p sini..orang g sana..orang p sana..kite g sini..hhehehee...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...