BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, March 25, 2011

:hari ini dalam sejarah:

hyep semua +__+
harinie adelah hari dalam sejarah
waaah cayalah mun anak ko sudah setahun
then.....next baby biler lagi??? 
huh penuh inbox aku dengan pertanyaan yang macam ini
sudah-sudahlah tue bertanya...ada rezeki adelah kan



okeh...mirza sudah setahun
makanya bile party birthday mirza
hurm nie yang tak best sikit nak becerita part party nie

tapi bile ada orang terdekat yang nak menumpang
(menumpang tue means die nak join skali sambut birthday anak die
tapiiii takmo menyumbang pape pown...boleh gitu??)
oleh itu aku amik keputusan...takde birthday party mirza
cumanya malam sabtu nie nanti mak aku buat baca yasin n doa selamat
dan di sekali kan dengan pemotongan kek anak aku...+__+

sorry yee sayang mama....+__+
kalau boleh mama n papa nak mirza jek sorang potong kek
tapi kalau dah berdua..bertiga nak potong kek...
maka hilanglah  keistimewaan parti tue untuk mirza

HAPPY 1ST BIRTHDAY UWAIS MIRZA






6 comments:

nanonano said...

hepi bday mirza
xpe la xcelbrate party bagai
asalkan mama & papa ingat n ade skali celebrate pun dah ok kan?
hehe

Tengku Fauziana Tengku Jaafar said...

Hapy beday to u..
Hapy beday to u..
Hapy beday to Mirza Uwais..
Hapy beday to uuuuuuuuuuuuu

sharEna said...

hepi 1st besday mirza =)

moga jd anak yg soleh & dipanjangkan umur..

from anT & Naurah (hugs+kisses)

antalya said...

hepi besday dear mirza

NURUL JAMIAN said...

wahhhh dah setahun. hepi besday mirza ye

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

jemput masuk contest:-D

http://aida-mawi.blogspot.com/2011/03/you-are-my-lucky-follower.html

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...