BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 31, 2011

:mamaelly first contest:

haiii dah lama aku tak join mana-mana contest tau
tapi arinie tergerak hati nak join contest mamaelly
even elly tak bagitahu pon hadiah nye ape...
arghh ape aku kesah..janji aku join
mengapa aku suka baca isyaputry.blogsopt.com

- sebab elly selalu update
-sebab entry elly tak panjang dan merapu meraban
- sebab mun suka tengok perkembangan isya
-sebab elly kawan blog mun sejak dari mun takde blog lagiii

ok cukuplahkan 4 sebab tue
harap-harap leh menanglah...+___+

syarat-syaratnya
1. jadi follower mamaelly - done
2. letakkan banner di bawah dekat sidebar blog anda - done
3. buat entry kat blog dan letakkan banner di atas di dalam entry itu - done
4.tinggalkan link entry dalam ruangan komen- done
5. kalau takde blog leh letak entry dalam ruangan komen elly- ada blog
6. tag 3 rakan anda - aku tag sharena,yun dan nanonano
7. tarikh tutup 4 april 2011

3 comments:

mamaelly said...

ok...tq mun

NURUL JAMIAN said...

hehe elly rajin update tu yg best kan?

mamaelly said...

nurul..jom la join

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...