BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 24, 2011

:cont:aku nampak HANTU pukul 3:30 pagi tadi:

 ok harinie kite sambung cite semalam
sape yang tak baca lagi cite semalam boleh klik link di bawah
dalam ketakutan nak tido...
aku alihkan mirza dari katil dier ke sebelah aku
risau tau kalau-kalau benda tue datang mengacau anak aku

sebelum tido aku bacalah ayat kursi dan 3 Qul....
selesai baca aku tido..tue pon dalam takut-takut nak pejam mata
last-last terlena jugak..jaga-jaga sudah pukul 6.15 pg...

 aku bangun mandi...solat seperti biasa
incik b biasalah kan kul 6:30 dah pegi keje
arinie dier lambat sikit sebab pegi dengan kawan

masa tengah bersiap-siap nie aku memang
totally lupa lansung dengan hantu yang aku nampak tue
dah siap semua...keluar rumah panaskan enjin kete

aku kejut mirza....masukkan dier dalam kete...
masukkan beg..kunci pintu...kunci grill
n then keluarkan kerete..pastue kunci pagar semula

then on d way aku nak ke kete...
aku TER pandang lah ke tasik tue semula
mata aku tertumpu pada tempat aku nampak hantu tue

aku tengok betul-betul....
dan korang tahu tak ape yang aku nampak
aku nampak bekas warna putih besar yang orang buat tanam pokok

dari jauh memang takkan perasaan itu adelah bekas
tapi kalau tengok dekat-dekat...hah...betol..memang bekas tanam pokok
aku tertipu...mungkin masa pagi tadi tue keadaan samar-samar
dan aku kene tipu dek bayangan bekas tue....

7 comments:

mamaelly said...

muahahaha kalau malam2 kan mun...ape pun yang mencurigakan orang akan terus fikir hantu..padahal bukan pun..hihih kelakar la..tp kalau elly jadi mun..pasni tak mo dah jemur2 baju tgh malam..walaupun itu bukan hantu..hihi takuttt

sharEna said...

hehehe..bukan hantu rupanya..kekeke =p

nanonano said...

cehhhhhhhhhhhhh
wat saspen je
patot ah siap ade smbungan
hahahha
itulah
slalu pikir bukan2
heheh
tp klu na kot?
mau trkencing dah ctu
hihihi :p

NURUL JAMIAN said...

hahahahaha mun mun mun

antalya said...

hahahaha

Luv like this.... said...

mun ni...nsib x bg tau kat husben awk!!klu tak mau kena gelak smpai ke sudah agknye...yadey yadey

bonda dadif aka akish said...

ahahahhaahha...lawak2....takpelah...
at least mengigatkan kite supaye lebih banyak bace ayat yg patot2

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...