BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 17, 2011

:eii tikus melintas-lintas:

giler banyak tikus dalam opis aku nie
ader yang gigit roti
ader yang gigit panadol
ader yang gigit gula-gula lah 

 kalau tikus tue mcam mickey mouse ok jugak

hurm tue takpe lagi..tapi bile
ade yang gigit mouse
ader yang gigit earphone
ader yang gigit wayar 
dalam mesin autocad tue

ini sudah lebey nie tau
pastue suka suki dier jek 
nak melintas ke hulu ke hilir
eii geli geleman aku nengoknya...
nak letak kaki kat bawah meja pon aiii seram tau


8 comments:

nanonano said...

haha same lah weh kat opis sni
tp kat sni time org ade dia xbrani tunjuk muke
tp klu org xde
abessssss semua dia geget
dah xpsl2 byk wayar putus
pc ni pun dah lame membisu,
boring ahhh..
tuppeware byk belubang..
haishhhh

NURUL JAMIAN said...

tikus tu makan roti dia curi roti staff ke mun?

takutnya

ajumohit said...

jgn marah2 or kutuk2 dia tau, nnti lagi dia ligat ke sana ke mari hehehhehe

sharEna said...

kat opis kite tikus seme main lari2 atas syiling jer..hehehhe =p

mun said...

nanonano:owh kt cnie berani jek lalu depan kite na..hahaha

mun said...

nurul:haah nurul..kerepek mun pon penah dier makan tau

mun said...

ajumohit:owh yeke awk....tak tahulah pilak sya..takutnyeeeee

mun said...

sharena:owh memula dulu atas syilling jee..sekarang nie sudah berani tau

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...