BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, March 28, 2011

:muar..johor darul takzim:

hye semua.....macam-mana weekend uolls semua
mine??...huh padat sangat tau +__+

sabtu lepas kami anak beranak pegi muar johor
bukan pegi berjalan-jalan makan angin
tapi pegi sebab attend kenduri kawen kawan laki aku

 nie on d way pegi johor...
mirza behave jer dalam car seat...
belum pon masuk tol mirza sudah tido...

aku pon ape lagi bantai tido arr dalam kete.
hehehehe....sian incik b sensorang drive 
sedap-sedap tido..tahu dah exit tol muar


muka gembira sebab selamat sampai ke rumah kenduri
plus mirza yang sudah charge baterry sepanjang perjalanan 


makan-makan dulu sambil tunggu pengantin sampai
mirza aku suap jek nasi minyak tue..
sambil-sambil makan kami di hiburkan dengan lagu
bukan lagu dari cd tau tapi dari band
die sore penyanyi die..huh sedap gilerrr sore okeh
 mirza pulak sambil makan sambil menari jeee


mirza with tok wan...
mata tertumpu pada pengantin baru


pengantin baru..syamil dengan pasangannya...
with pengantin basiiii...(aku dan incik b)
with kawan2 incik b yang belum kawen lagiii
sibuk nak tangkap gambar dengan pengantin sampaikan
aku lupa nak bawa mirza sekali....+__+
lagipun masa nie mirza duk merengek nak balik jeee

masuk jeee dalam kete...bagi susu terus tido
mirza terus-terusan tido samapilah ke rumah kami
maybe penat sangat kot....hehehheee

haa tengok sudah terjaga...bawa keluar dari car seat...
belum sempat kuar dari kereta mirza sudah main stereng
mirza nie suka sangat main stereng tau....
stereng mainan kat rumah tue takmo die main pulak

4 comments:

nanonano said...

huyoohh
smart ah hero berbaju kemeja kotak2 :p

bonda dadif aka akish said...

mirza mmg gud boi..masok car tdo!!!

=)

mun said...

nanonano:ekekee....hurm mun jrg bg mirza pakai bj cmnie..rasa rimas...

mun said...

banda dadif:tido lah awak...ada aircond..sejuk....cuba kat rumah..penat nak bg tido tau

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...