BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 29, 2011

: 1st birthday uwais mirza:

ape aku nak taip nie eik??
*buntu sekejap*
+____+

klah malas nak mengomel banyak2
meh kite layan je gambar -gambar
sekitar majlis bacaan yasin dan doa selamat mirza

 
mirza excited nak berjalan dan 
juga excited sebab pakai baju baru...

 makanan pada malam tue

 kek birthday mirza yang sarat dengan hiasan

 moscot birthday mirza

 budak yang kejap nak berjalan
yang kejap nak hisap puting nak tido
dan yang kejap nak pk topi birthday...huh

  aku guide mirza untuk potong kek...
incik b pulak pegang lagi sebelah tangan mirza
sebab takott mirza kecepek kek tue...hehehe..


-ok dah tamat-



6 comments:

Dayu said...

birthday mirza tema merah ye
waahhh
dah setahun
macam tak sedar je

celeb ngan ibu ayah je pun seronokkan mirza
lagi best
kek mirza sorang yg punya!!!

sharEna said...

wawawa..seronok ar tu mirza dpt baju baru byk2..besday kek lg, hadiah lagi...huhuh

nanonano said...

hahah comel kek mirza
siap dpt kete sbijik lg..
:D

mamaelly said...

happy besday uwais mirza..

S.A.L.J.U sha said...

mirza...

turning one ye.... happy besday.
kek lawa la....

semoga mirza terus membesar de=gn sihat dn cergas...taat ibu bapa tau.

Luv like this.... said...

hepi besday abg mirza...:)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...