BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, March 5, 2011

:mirza TERjatuh dari katil:

akibat perbuatan leka incik b yang lupa hendak letakkan bantal
peluk yang sangat besar di sebelah mirza dan
akibat keletihan dan ketiduran aku di sebelah mirza
akhirnya..AKHIR nya...
gedebushhhhhhh
.
.
.
.
.
.
mirza jatuh katil..
ye JATUH dari KATIL
gugur jantung aku mendengarnya 
mirza nanges tapi sekejap saja
lepas tue die sambung tido semula
+__+

4 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

pernah alami pengalaman yang sama. masa tu my son was 3 months old. dia dah pandai tendang2.. i terlelap, sekali dengar dia jatuh atas lantai. takda carpet..takda bantal apa kat lantai tu.. katil dah lah jenis tinggi. =((

tengok dia menangis atas lantai tu really broke my heart. sedih sangat. =( (masa taip ni pun, dah mengalir air mata. sobs)

so lepas ni kena lebih hati hati k.

S.A.L.J.U sha said...

mun>>

camner pun sekali mesti de anak jatuh katil....
sha pun aritu qaish jatuh katil...tp dsebabkan kelasakkan dia..dh kepung bantal pun...tahu2 dgr nangis...dh ade bawah katil jatuh atas handbeg sha.....gedemtum sikit la..benjol.

mirza...mimpi ape tu...jatuh katil..
mirza kuat...sikit jer nangis tu.

afni+hafiz=dani said...

xpe la mun, x sengaja. dulu dani pun jatuh, siap berdarah kat mulut. tp bak kata org tua, dia jatuh sendiri xpe, malaikat tolong. =)

sharEna said...

perkara biasa la tue mun. belajar dr kesilapan. klu xde pape, no need to worry too much ok dear =)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...