BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 29, 2011

:ketagih...:

 hye ingat tak lagi aku duk cite pasal
shopping online aritueeee..???
nak tahu apa kesannya pada aku
kesan nya aku kini sudah ketagih...

tiap-tiap hari duk usha blogsop jeee
sampaikan lupa nak ber blogwalking....
hurm meh tengok ape yang aku sudah beli 
dalam masa seminggu ini

- gap pyjamas-



- carter's set-



yang nie pulak pre-order dari blogshop yana
 

hehehe tak banyak pon kan
keypoh jeee lebih....+___+

thanks pada uolls semua yang bagi link-link blogshop 
aku tengok semua blogshop tue..mata aku jadik rambang okayyy

6 comments:

nanonano said...

bru nk start ke?
mmg betul on9 shopping ni bt kite ketagih
sbb semua lawa2 kan..
baju mika overall 80% na beli on9..
huhu sbb kt ktn xde choice sgt if ade pun mahai2
so lg syok la sopim on9 :p

Nurul Aziyana@Ummu Husna said...

duit lebih mmg sedap bershopping..kalah beli baju sendiri..semenya anak

afni+hafiz=dani said...

haha.memang jd rambang mun. tp kenangkan duit shipping tu yg jd malas.

antalya said...

once i a blue moon je leh online shopping ni.coz not every moon beli bj baru utk ank.tp sekali soping mmg byk giler hahaha

sharEna said...

hahaha..meh kite nk gelak kt mun sket..

kite dulu dah ketagih. dpt bonus nie ketagih lagi semule...huhuhuh

Dayu said...

suka ngan pyjamas tu
tp selalu takde size
dress pun lawa2 tp kes sama
tiada size
tu yg jadik jarang beli online ni

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...