BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 1, 2011

:sebulan lagi genaplah setahun:

sepatutnya entry nie di publish pada 25 hb aritu
tapi atas sebab-sebab technical aku TERlambat publish

hahhaha teknikal lah sangat kan padahal ko TERdelete drat tue
yeee memang aku terdelete..tapi yang peliknya aku tak tahu bile
dan tadi aku check-check balik draf tue dah tekde
maka nya TERwujudlah entry nie..takpe lambat pon asal buat..

papepown korang tengok tajuk dulu..ok dah tengok
yeee betol.... uwais mirza sudah 11 bulan
tinggal sebulan jek lagi nak masok setahun

apeke cepat masa berlalu 
nie bukan berlalu pergi tapi berterbangan pergi
sebab aku rasa macam ok MACAM
baru semalam je aku menatap mirza yang newborn
tup-tup hari ini  mirza sudah tak jadi newborn
malah bulan depan sudah genap setahun

makin besar makin mirza pandai macam-macam
the latest mirza sudah pandai menapak 1- 2 langkah ke depan
maksudnya mirza sudah menunjukkan tanda-tanda mahu berjalan
gigi pulak sudah ada 5 batang tau...3 dibawah dan 2 di atas
kalu budak lain suka noody or barney tapi mirza suka upin &ipin
yang besttnya mirza palinnng manjaa dengan aku berbanding incik b

syukur alhamdulillah..perkembangan mirza sungguh baik dan sihat
pape pun mama ucapkan happy eleven months sayang..



4 comments:

sharEna said...

selamat ke 1 tahun mirza! =)

cepat2 berjalan yer. pastu berlari. bg mama lg slim..hehehe =p

nanonano said...

ok mama irza dah bley setup tuk majlis hero ni xlame lg. hehehe

mun, nk no enpon :)

mun said...

sharena:hahaha....lelama tinggal tulang jelah mun nie...

mun said...

nanonano:hahaha...sudah bg...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...