BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, March 3, 2011

:multifunction feeding bowl:

hye selamat pagi semua...+__+
semalam lepas keje amik incik b then amik mirza kat rumah mak
balik rumah bersiap2...solat maghrib pastue zasss terus keluar g nilai

tujuan asal nak pegi bank je tau..tapi kan alang-alang sudah ke nilai
maka aku ringan-ringankan jugaklah kaki nie melangkah ke GIANT 
TESCO nilai baru buka kan tapi kenape aku tak pegi TESCO...
hah sebab aku tak suka nak bersesak-sesak dengan orang ramai
jadinya pergilah kami sekeluarga ke GIANT

sampai jek ke simpang GIANT tue..
hati gembira sebab parking lot banyak yang kosong
jalan-jalan masuk jek dalam GIANT tue....
hati sekali lagi gembira sebab troli masih lagi bersusun banyak
 wah nampaknya orang ramai sudah curang dengan GIANT
hehehe ada TESCO maka GIANT di lupakan...

nahhhhhhhhhh 

ini sebahagian dari hasil rembatan aku untuk mirza di giant

dan ini pula adalah multifunction feeding bowl mirza 

 dah lama sebenarnya nak beli feeding bowl yang baru untuk mirza 
tapi tak terbeli sebab tak berkenan-kenan dengan pattern nya
kenapa color hijau..???sebab mirza yang pilih..hahaha
(amboiii kecik-kecik dah pandai pilih ye)

sebenarnya ada 3 color..pink,biru dan hijau
pink terkeluar dari pilihan so tinggal lah warna biru dan hijau
aku suka warna biru, incik b suka warna hijau (citarasa berbeza)

tengah-tengah aku duk pegang bowl hijau dan biru...
mirza pulak gedebush tangan dier ketuk bowl hijau.
pastue incik b cakap..."mirza nak kaler hijau yee"
mirza pulak "haaaaa" (lucu bile dengar dier ckp cmtue) maka
 pilihan aku diketepikan bile papa dan anak memilih warna hijau

6 comments:

isyaputry said...

hikhikhik comel bowl mirza...isya punya kaler hijau tutup biru..hihi

sharEna said...

murah ker kt giant baju2 tu mun? hihi. kat tesco murah2 tau brg2 dia. thats y org seme pegi sane. kui kui..giant mmg dr dulu dah tau mahal. tp xde choice. skrg mmg x g sane sgt la huhuh..

tak pegi kedai baby bebe's home? situ kan tengah warehouse sale sampai ahad nie klu x silap. ptg nie nk terjah kalo rajin =)

nanonano said...

ai minat ijao gok. sesuaiiii..hehehe
lawo ah baju2 mirza
cam baju baby2 jek. hehehe

mun said...

isyaputry:owh yeke..nape tak beli pink jeee..

mun said...

sharena:dalam giant ader sales..kat annakku pon ader sales....ka bebe home yang jualan gudang tue pon ader sales tau..semua mun pegi...hehehee...oklah takdelah mahal sangat2 kan....pegilah ena...baju babygirl bnyklah choice...

mun said...

nanonano:lawa kee??hehehe..taklah na..baju tue semua saiz dari 12-18 bulan tau....alaaa..bolehla buat mirza pakai kat rumah jek ...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...