BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 9, 2012

:CH day 1 - Air Terjun Lata Iskandar:

assalamualaikum seme +____+
hairnie tetiba ade mood nak update pasal percutian haritue

percutian nie di rancang oleh adek aku lela 
katanya nak celebrate birthday mirza kat sana....
seme pon ok saje....sebab masing-masing nak bercuti
so pilih punya pilih kami pilih Cameron Highlands

sebab ape pilih Cameron Higlands..sebabbbbb 
semua nya TAK PERNAH PEGI LAGIIII......+____+
malam seme dah berkampung kat rumah mak
termasuklah aku sekali walaupun rumah aku dengan rumah mak
dekat yang amat....tapi tetap gak kene tido rumah mak
alasan takmo sesape pon lambat bangun esoknya

24/3 (sabtu)  pukul 7 pagi kami seme dah gerak keluar dari rumah

berenti breakfast di RnR dengkil dulu
sebab masing-masing seme lapo terutamanya laki aku

mak..abah....yan (tunang abang aku)..lela dengan abang kembar aku

bile seme dah kenyang kami teruskan perjalanan ke Cameron Higlands
kami exit tol Tapah sebab mak aku nak singgah Air Terjun Lata Iskandar 

ooooo tangkap gambo tak ajak mama yeee
takpe ader ubi ader batas ade hari leh balas (tetiba)

ramai jugak yang singgah sini..sebab nak amik gambar 
al maklumlah view nye cantik sangat...

feeling single lah tueeee
haaa tue lah sape suruh tak ajak mama skali tadi 

mak pak yang eksaited nak mandikan anak
okeh mirza kite bukak baju...n pampers dulu yerp

my parents...i like

 mengigil kesejukan...

 mirza suka betul main air...dah mengigil pon nak main lagiii 

 hurm tengok lah tue....sengih jeeee pastue duk percik air kat kite

 susah nau aku nak bergambar bertiga..
ader jeee orang kat belakang tue..sabo jelah

lepas lepak seme..kami gerak naik lagi ke atasss
singgah di cameron bharat plantations...
cerita di sana..next entry pulak yerp...

*perut dah lapo nak bersedia pegi lunch nieee

2 comments:

nanonano said...

suke pergi sni,cantik kan??
tp ms 1st time pegi CH musim hujan, so singgah kejap je sni amek gmbar, xdpt nk main2 air takot mika demam,
2nd time pegi lalu highway baru, sedihh.. :(

mun said...

nano:yeke na..takpe pegi pulak untuk kali ketiga hehehee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...