BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 16, 2012

:CH day 2 - Big Red Strawberry Farm:

assalamualaikum seme
jangan tanya aku kenapa aku lambat
dan jangan terperanjat pulak....eh bile mun pegi CH ?
sebab cerita aku ini bersambung daripada cerita ini 

 bersarapan pagi di pekan brinchang

n then berjalan kaki menuju ke Big Red Strawberry Farm

tapi sebelum tue masuk dulu ke cactus farm
cactus farm ini tidak berbayar ye..masuk free saje

cactus banyak dan bermacam spesis
tapi satu pon aku tak beli hahahhaa

anak dara mak

 mirza wajib di dokong kalau tak merasa lah nak mengejar dier

 tempat ini kami tak masuk sebab kene bayar hahaha
lagipun baru je tadi masuk cactus farm yang tak berbayar kan
lalu kami meneruskan perjalanan ke atas

berjalan sambil exercise menuju ke destinasi pilihan

tadaaaa dah sampai ke destinasi pilihan iaitu big red strawberry farm

strawberryyyyyy yummylicious....

berjalan menuju ke Big Red Strawberry Cafeteria

 seme makanan bertemakan strawberry..i likeeee
 
apelah yang di pesan oleh mereka berdua ini
okeh takpe kite duduk dulu tunggu je makanan sampai

 sekali sampai haaa kau seme nye diorder

 wajib kot order seme menu sebab nak merasa
bukan selalu pon leh datang sini kan

 
mirza makan strawberry cheesecake saje
yang lain die buat endah tak endah je tau
sebab ader benda lain yang dier nak

benda ape....benda alah ini lah...
mainan kesukaan mirza..kat mana p pun kene naik gak

muka happy giler  dapat naik menan nie

muka happy berubah masam sebab tak suka otomen

turun dari otomen naik rimau pulak

salad yang menghijau 

uiks tetiba

 mirza nak berdokong je tau..lenguh tangan mak nak
 
aku berehat-rehat je di sini sekali kene bergambar daaaa

selesai menjelajah tempat ini kami turun dan menuju ke destinasi kedua
macam biasalah kan.......aku akan sambung di next entry pulak yerp

2 comments:

nanonano said...

klu g cameron, xyah g byk2 tempat dah kan,
just menapak kt big red strwbery farm ni pun dah ckup lengkap semua ade sni, hehe plaing terliur salad2 dia, eeeee geram! kalau la kt umah ade cmtu, syoknye hr2 dpt mkn sayur segar, huhu

mun said...

nano:haah betul tue na....mun takmo lah rumah kat cnie..sebab tak tahan sejuk..pastu jauh pulak nak turun ke bawah..dahle mabuk

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...