BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, April 26, 2012

:pemilihan warna langsir rumah aku:

setahun  sudah aku duduk rumah sendiri
setahun jugaklah aku tak bertukar langsir hahaha
maksudnya setahun jugaklah langsir aku tak pernah basuh

maka tahun nie azam aku nak buat langsir baru
BUT aku tak tau nak buat kaler ape..
kaler ape eik agak agak nya yang sesuai  dan matching

 okeh ini pemandangan rumah aku yang comel nie
seperti mana yang uolls nampak rumah aku simple jeeee

langsir hijau pemberian ehsan dari mak aku
tue le langsir aku pakai sampai la nieee tau dak
sedih tak sedih...nak bukak basuh takde langsir gantian
so biar jelah ianya tak berbasuh selama setahun

lepas tengok tengok aku tak tau nak pilih kaler ape
ingat nak buat day n night curtain....
so uolls any idea??....leh kongsi dengan aku 

*sorry gambar ulangan malas pulak nak tangkap gambar lain

6 comments:

sharEna said...

kite pon nk buat langsir mun. seb baek nilai dekat aje hehe. tp tuelah...tema rumah byk kaler cekelet. feberet me & habi. xto kaler ape yg sesuai utk langsir. kena usha2 langsir dulu kot baru tawu =P

Kancilbiru said...

carikla la langsir yg match dgn dinding..earth colour ke..pastu bagi ada bunga2 sket...:)

dak pun g tempah ja kat kedai kain...hehehe

mun said...

sharena:haah nasib nilai3 dekat..ingt nak p usha2 nanti....yang penting jgn lupa bw duit..nanti kang berkenan leh beli je terus...hehheeee

rDnA said...

kena cuci mata dulu..nanti baru jumpa color ape yang match..tp kalau ada feature wall color langsir biar seakan-akan color feature wall..gi Nilai mun..boleh tempah kat situ terus.cari yang tempat boleh free upah..tapi yang jahit straight je la..

mun said...

kancilbiru:ingat nak buat earth colour jugak tapi tengoklah mcmana..hehehee

mun said...

rdna:mun nie kalau dah pegi nilai 3 mau rambang mata kot.....silap tengok seme nya cantik hehehee.....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...