BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, April 19, 2012

:2nd birthday mirza @ resepi rahsia:

kali nie kami bertiga jerp celebrate birthday mirza di Secret Recipe
mengapa pilih Resepi Rahsia sebab ianya ader banyak pilihan kek

 tengah mengorder menu...

mak dengan anak sama je posing nye

aku bangun nak p usha-usha kek
bile datang nak duduk balik tengok tengok hah
incik b tengah duk bagi mirza minum ais
tengok tue tangan mirza siap pegang straw sendiri
haish tak boleh jadi macam nie...
terus aku suh incik b pulang ke tempat dier semulaa
 
sabar yeee mirza kite makan dulu baru makan kek
salad aku punye...bukan diet tapi aku dah makan di rumah
dan aku nak relaxkan  perut sebab jap g ader menu best nak telan
berselera benor incik b makan yerp...
mirza tumpang makanan aku sebab dier pon dah makan 

selesai makan kami order desert pulak...nyummy nyummy
wajib kot bergambar dengan makanan....
ini aku punye...banana split yang sedappppppp..
blueberry cake yang aku rasa so so je 
sebab aku tak suka tapi incik b suka +______+
suka tak suka mirza telan saje sebab manisssss

lepas makan..dan lepak lepak terus kami balik ke rumah
sebab nak tonton SUPER SPONTAN kat astro warna hahaha

6 comments:

sharEna said...

syok juge kan celebrate bertiga mcm nie. kite pas buat kt rmh in law xde pon utk anak beranak aje. 3 tahun nnti yer naurah hehehehe

Reena said...

Happy Birthday Mirza, comel je dia. Semoga jadi anak yang soleh dan berjaya di masa depan. Amin :)

Jai Montana said...

pergh...tengok banana split 2 macam best..last makan masa tahun 1992 kot..heheh

nanonano said...

ingtkan mun nak bg resepi ape lah yg secret sgt tu, ekekeke

Tengku Fauziana said...

lor teringin nk rasa banana split SR lor..harus pergi SR ni..hehehe

Luv like this.... said...

Hepi bsday mirza..kekadg ank beranak pon da ckup fun

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...