BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, April 5, 2012

:genap seratus:


hari isnin kot follower aku genap 1000
namanya asem.....tapi gambar tak kuar
tapi dier ade lah bagi bukti dan seperti biasalah kan
kalau uolls tak nampak klik saje kat gambar tue 
baru terang sikit mata uolls nak tengoknye....hehe

disebabkan ader bukti dan takde dah orang lain meses aku
so aku decide asem inilah follower ke seratus yang aku cari haritu
thanks yerp sebab follow aku....dan seperti yang dijanjikan
hadiah akan aku pos terus ke rumah asem.....

*rupa-rupanya asem nie kawan opis aku lah

2 comments:

aziyana said...

hahaha br nk jd yg ke100 dh ade org..punye la lame tunggu..kui2 last2 melepas

mun said...

aziyana:lor yeke yana.....takpe leh cuba untuk kali ke 200

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...