BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 2, 2012

:bbq belut:


sape penah makan belut?angkat tangan sambil komen n3 nie
aku tak penah , tapi malam sabtu lepas adelah kali pertama aku makan
perasaan aku lepas makan belut....sedap dan manis sangat isinya

eh ko makan belut mun.....biar betul...yerp betul sila lah percaya
mungkin sebab belut itu kami bakar....so tutup mata makan saje
cer buat sup tengok...lalu tak lalu aku nak makan...haha

ekceli adik aku yang keje kat terengganu haritu balik
balik nye berbekal kan belut hidup...banyak pulak tue
so mak decide nak buat barbeque jeee si belut tue
aku dan incik b try lah makan ..tue pun sikit jee
mirza suka sangat siap mintak lagii "nak fish mama"

lepas nie kalau ader lagiii adik aku bawa balik bolehlah merasa lagiiii 

6 comments:

Kancilbiru said...

sedapnyaa...KB suka ikan...tak kiralah ikan belut suma suka..:)

nanonano said...

erkkkkkkkkkkkkkkk! *fitamsss*

J u l i a 。.゜✿ said...

nyum nyummm !
ju suka unagi ! selalu makan grilled unagi di sushi king. sedapppppp.. =)

mun said...

julia:yeke..mun nie first time tau...nasib leh telan

aziyana said...

sangat suka belut okey..especially sup..ummppph marbels

NURUL JAMIAN said...

mcm mana lah rasa belut tu eh mun

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...