BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 27, 2012

:berita baik:

berita baik untuk seme pelanggan ASTRO
dari 27 april hingga 6 may kite seme berpeluang
menonton 130 channel ASTRO secara PERCUMA


tetiba ASTRO baik hati pulak kan...
tapi bukan tetiba tau hahah ader sebabnya
sebabnya ASTRO menang +_______+

 Top Best of the Best Brand Award
 at the Putra Brand Awards 2012,
  
hurm cuti aku xdpt balik kampung sebab incik b kene keje 
so kalau tak ke mana-mana boleh lah aku melayan
cerita dari 130 channel astro tuh...
dan jangan lupa spare battery untuk remote hihihui
mana lah tahu tetiba battery kong sebab asyik duk tekan sana sini

5 comments:

sharEna said...

channel yang ade skrg pon kdg x tertonton semua. ade bdk manjang nk tgk kartun. haihhhh....mmg kena buat sst nie supaya dia x kaco ibu ayah tgk tv =P

Fadilah R. said...

haha, siap kena spare beteri remote tuh. selok sgt nak mengalih channel erk.

mun said...

sharena:kene buat sesuatu tuh..beli tv lain keee.tak pun beli tab ke...bagi kat norah

mun said...

fadilah:hahahha mesti spare..kang battery kong dah ke spoil mud hahaha

Reena said...

Tulah... kita happy jugak dengar Astro bagi 130 channel percuma untuk 10 hari. Tapi lagik best kalau Astro bagi diskaun 50% dekat bil... Jimat sikit duit nak membayarnya. Bagi 130 channel, silap-silap bil letrik yang melambung lepas ni. Hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...