BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, April 12, 2012

:CH day 1 - Cameron Bharat Tea Plantations:

lepas melepak di Air Terjun Lata Iskandar
kami meneruskan perjalanan pergi ke 
Cameron Bharat Tea Plantations

tang sini wajib bergambar...

tu diaaaaa pokok teh....

abaikan posing yang terlampau tue eh

aku gemuks ke atau baju nie besar eh??

ko minum sampai muntah

dah selesai jalan-jalan kat Bharat Tea nie
kami meneruskan perjalanan terus ke Tanah Rata
perut dah berbunyi okeh wajib cari tempat nak makan dulu
lepas makan...kami seme check in di Puncak Arabella Apartments

pastu aktiviti malam kami jalan-jalan di sekitar Tanah Rata 

makan malam di Tanah Rata
nasi kukus ayam berempah tapi ayam alahai kecik bebenor

lepas makan seme...kami pergi Pasar Malam Brinchang
lepas berjalan satu pasar malam tue kami terus
 balik dan lepak di apartment sajeeee..
lepak-lepak sambil layan astro...+_______+

apartment nie betul-betul kat puncak tau
so kesejukannya memang terasa sangat w/pon takde kipas n aircond
ko duduk dalam tu ko akan rasa sejuk sampai ke tulang 
kaki pon kene pakai stokin n selipar..kalau tak merasa lah kaki ko beku
sejuk sejuk nie perut pon cepat terasa lapo

nasib mak membawa bekal yang banyak
segala air 3in1...roti....kek batik..sambal goreng...sardin 

dan tak lupa strawberry hasil petikan pagi tadi

budak nie pantang nampak buah taau...nak je dia

bile perut dah kenyang..mata pon mengantuk 
terus aku ajak mirza tido sebab esok pagi-pagi dah nak kene bangun....
disebabkan banyak lagi aktiviti nak dibuat keesokannya hari nya 
maka seme terpaksa tido awal

4 comments:

sharEna said...

mirza siap pakai topi salji hehehehe...kalo Naurah sumpah dia buang lama dah T_T

Tengku Fauziana said...

syiok nyer p CH ni..
ana pun cadang taun ni nk repeat lg yg taun lepas nyer..hehehe...

mun said...

sharena:mirza pon tak suka gak ena..tapi pujuk2 je dier suh pakai gak..kalau tak telinga dier sejuk macam air batu

mun said...

ana:seronok tapi yang xseronoknya nak naik atas tue sebab mun mabuk teruk masa nak naik tue..nasib tak muntah tau

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...