BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 10, 2011

:simple tapi makan sampai 2x tambah:

arinie aku update awal sikit
sebab jap g aku ada discussion
bila dah join discussion tak tau le nak habis kul berapa 

harinie nak tempek menu pada 10 ramadan
menunya simple tapi boleh buat aku makan tambah 2 kali


sotong goreng kunyit yang marvelous
sardin campur sosej yang bestttt
dan penaik selera telur masin

hah aku makan sampai tak sedar okeh
aku TERtambah dua kali..hehehe

uolls pulak masak ape semalam???
share-share lah sikit...hehehe


4 comments:

nanonano said...

hadoihhh org kurus slumber je la kan nk menambah 5x pun,
kite ni..tsk tskk
tp tetap jugak menambah, xsedar diri punye org, bdn dah mcm gajah, hehe

aziyana said...

semalam masak siakap 3 rasa + kailan goreng belacan :)

Dayu said...

sambal sotong ngan telur dadar je
sampai lambat
terkocoh2 kat dapur
tp seperti biasa.. air tgn isteri kan lebih baik dan tentu2 lazat
aiceehhhh

NaNaRuZaNa said...

na msk siakap stim limau ngan taugeh je...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...