BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 16, 2011

:sedapppp tak hengat:

baru lepas habis meeting
tadi dalam meeting aku duk pikir 
nak update apeee lagi arinie

yelahkan esok cuti..tak sempat mak nak update
paham-paham jelah..mak nie ada anak ada laki
hehehe macam aku sorang jek eik yang ada family
alasan jek tue...padahal takde benda nak buat kat opis nie

semalam kan...semalam...ala semalam 15 ramadan
pestime masak..pestime jadi....+_______+

 gambar dari tuan nya belog

tapi sayang lah gambarnya tak sempat aku nak snap
so aku amik gambar dari tuannya belog resepi
aku amik resepi dari sini tau, so sape-sape
nak buat ke..nak try ke...nak masak keee bolehlah amik

sedap sangat-sangat (puji diri sendiri yeee)
sampaikan incik b cakap..."nak tambah nasi lagi yang"

5 comments:

nanonano said...

sgt femes resepi ni kat fb, ekekek
ramai jugak ckp sedap
nk try gak ler nanti :p

antalya said...

penangan si fahreen fredo la ni kan.emm teringin jgk nk cuba.tp memandangkan hubby tak mkn kerang rasa mcm malas nk wat semata2 nk mkn sorang.later lah.better wat masakan yg sama2 laki bini leh mkn

NURUL JAMIAN said...

NURUL PUN SUKA MACAM NI HEHE

Dayu said...

sedap kan mun kan
lagi2 ena kerang yg besar
perrgghh mmg menjilat jari

InaAchik said...

eh eh, ternampak kerang kite kat sini. terima kasih wak sudi cuba resepi sempoi lenggam kite. ;)

tapi mmg sedap kan... :p

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...