BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, August 8, 2011

:hot blogger mom t'shirt:

salam ramadan semua
arinie sudah ramadan kelapan...
tinggal lagi 22 hari lagik nak raya
hehehee...chaiyok....chaiyok

 hah harinie aku mahu cerita tentang
t'shirt hot blogger mom
dapat dah lama..dari minggu lepas lagiii
tapi kan sebab bizi tak sempat nak update

maka hari nie baru terhegeh-hegeh nak cite
orang lain semua sudah cerita tau...huhuhu


bajunya muat-muat jek dengan mirza
tak tahulah sampai bila boleh pakai kan


tapi kan memang cantik lah weii baju nie dan
yang paling best ada nama mirza lagi kat blakang baju tu
 sungguh eksklusif tau....hehehehe

*tak sabar nak tengok design untuk 2nd batch

2 comments:

nanonano said...

hensem mirza,
jeles mika. hahaaha

aziyana said...

husna pun muat2 jer tp payah benor nk pakaikan die baju tu tersekat kt lengan..huhuhu punya la die meronta2 taknak

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...