BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, August 15, 2011

:aktiviti terakhir sebelum ramadan:

haha lama giler aku simpan cite nie
last-last hari ini update jugak....ekekee

ini aktiviti terakhir kami sebelum ramadan
ape aktivitinya??
apeee lagiii p mandi air terjun arrr
lokasi adalah hutan lipur jeram toi


aku adalah kali pertama menjejakkan kaki ke situ
dan kali pertama jugak berkelah bersama anak

perasaan aku masa tue???
best sangat lah best
sebab mirza sudah pandai main air


baru jek mandi tak sampai 15 min
 bibir mirza sudah birat.....badan pon sudah mengeletar

aku pon ape lagii..amik die...tukarkan baju die
baju basah tadi keringkan kot kot die nak mandi lagii

 

kite makan dulu sebelum mandi manda
menu pagi tue adalah
nasi lemak+sandwich
pastue sejuk-sejuk dapat pulak minum
air nescafe panas wallahhh syoknye

bila perut sudah penuh dengan makanan
baru lah dapat main air dengan senang hati


incik b tak dapat join kitaorang sebab die keje
maka aku lah penjaga mirza tika ini
suka okeh mirza dapat main air


walaupun air tue sejuk sangat sejukkk
tapi mirza dapat bertahan sebab suka nye pasal

lama jugak mirza mandi nih
aku tunggu jugak kot-kot die nak panjat aku


ajak aku naik atas tapi tak ajak2 jugak
akhirnya aku yang bawak die naik atas
sebab tengok bibir die dah birat
tangan dan kaki dah pucatttt lesi


nie mak aku...memang tak mandi lah die
kejenya melawat kawasan jek


mandi sudah, makan pon sudah so time untuk tido
nasib aku bawa tilam+bantal+bantal peluk die
kalau tak bawa kene berpangku lah jawabnya


lama jugak tau die tido..dalam sejam lebih gitu
mungkin sejuk kot..pastu kawasan sunyi-sunyi
n then tetiba die terjaga sebab dengar suara pak ngah nya

huh berjam-jam aku tunggu nak upload gambar semua
akhirnya dapat jugak aku update cite nih hehehe

*nanti nak updat plak pasal berbuka pose sama opismate


4 comments:

nanonano said...

fulamak rmbut mirza
menggoda betul,
jeles mika xkan dpt rmbut cmtu, ekeke

misha.w said...

tetap maintain hensem si mirza ni.:)

mun said...

nanonano:suka tau mirza bile mun buat rambut die mcmtue

mun said...

misha:aminnnn

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...