BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, August 12, 2011

:duit raya dari nuffnang:

salam semuanya
arinie sudah 12 ramadan

setakat nie aku masih lagi berjaya
menahan diri dari pergi ke pasar ramadan

dah lama rasanya aku tak cite tentang mirza kan
hurm mirza sekarang ini adalah sangat-sangattt lasak
i means lasak tue panjang akal...ada jeee yang nak di buatnya


pastue bile sudah borink main sorang-sorang 
datang merengek kat aku suruh dukung die


kadang-kadang aku layankan jugak
tapi kalau aku busy memang aku buat dek jelah
bile aku buat dek mulalah die duk mereka main macam2
tap pon menangis lagiii kuat-kuat sampai aku dukung die


uhhh memang mencabar betol kan
kadang-kadang aku tak pasti ape yang die nak
sebab bile aku dukung tak senyap pon
menangis jugak dia


bila aku tanya kat die
"mirza nak ape bagitahu mama"
die tunjuk arr nak kunci lah, nak remote lah
nak keluar lah..macam-macam lah benda die nak
tapi aku tak ikutkan..aku buat dono jeeee..hahaha

so sabar jelah eik dengan ragam anak nie
sementara diorang nak besar memang le mcm tue kan

*kan best kalau dapat duit raya dari nuffnang..hehehe

3 comments:

aziyana said...

adoi mun ni suke btoi wat suspen..tertunggu2 jugk le bapre duit raya nuffnang..

afni+hafiz=dani said...

btol mun,,makin besa, makin byk akal..kadang2 ilang saba gak..hehe

NURUL JAMIAN said...

mirza ni nurul tgk gambar tinggi orangnya ni

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...