BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, August 11, 2011

:inilah padahnya:

semalam aku tertidur awal kul 9:30 mlm gitu
plan asal nak bagi mirza tidur tapi last2 dengan 
aku sekali tertidur..pastue ingatkan nak bangun semula
tapi bila dah tido rasa malas pulak nak bangun

then aku terjaga pukul 5 pagi nak sahur
lepas sahur semua...aku baca paper jap
(paper semalam tue tak sempat nak baca)
pastue sambil-sambil tue tengok tv2 cite nurul iman
sudah habis baca paper, aku solat subuh pulak
lepas tue aku baring-baring atas sofa
sesambil tengok tv....

last-last aku tak tidur pon tau huhuhu
masa time tue memang lah aku rasa tak mengantuk
pastue sekarang nie..haaa tak larat rasa nak buka mata nie

ala macam peribahasa melayu lah
bagai orang mengantuk di sorongkan bantal
hurmm so sekarang nie aku duk menunggu tengahari
nak p nap nap jap kat surau..heheheh +______+

1 comments:

nanonano said...

lepas sahur mmg xley tdo,
if tertido
mesti bgn pagi cm beratt je kepala
ngntuk yg hamat, nape ntah, haha

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...