BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 24, 2011

:tahun nie beraya di mana?:

mood buat keje adelah sangat teruk
tetapi mood untuk berblogging adelah sgt bagus
walaupun mood feeling nak raya lagiiii bagus

hurm sana sini aku tengok orang duk cite pasal raya
aku pon tak mau ketinggalan jugak hehee

tahun nie, tahun ketiga aku beraya bersama suami
dan tahun kedua beraya bersama mirza


tahun nie jugak adalah giliran sebelah incik b
ekceli sebelum kawen lagi kami suami isteri sudah
 decide mahu guna konsep giliran ketika hari raya

tahun pertama kami beraya di kampung incik b
tahun kedua pulak kami beraya di kampung saya
tahun ketiga iaitu tahun nie balik semula ke kg incik b

senang weyh guna konsep giliran nie
kalau tak kang time nak raya jek 
ade jee bertegang leher bagai...
masing-masing nak balik rumah sendiri
sudahnya duduk jek kat rumah tak balik mana2

ada tau kes yang laki balik kampung die
pastue si isteri ngn anak2 balik kampung die
hah..kalau dah berpecah-belah gitu ape cerita
papepown tolak ansur itu penting
PENTING sangat okeh...

2 comments:

aziyana said...

mmg ade kes yg bercerai berai sbb bergaduh nk balik raya..nauzubillah..yana pun ikut turn..so turn kite same

mun said...

yana:senang kan kalau ikut giliran..hehee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...