BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 16, 2011

:nasi lemak buat juadah berbuka:

bila sudah ketandusan idea nak masak ape
dan ditambah kemalasan berganda-ganda
maka aku membuat keputusan nak
masak nasi lemak untuk menu berbuka puasa

sebelum tue aku ada tanya incik b
ok tak kalau saya masak nasi lemak b
incik b cakap ok saja...hehehee
 itulah incik b tak kisah masak ape pon
janji ada makanan nak makan...

gambar dari enchik gugle

dan paling best incik b jarang nak request2 
suruh masak itu dan ini...
ape aku masak...itulah dia makan
takde banyak songeh okeh...
janji perut kenyang sudah

ok lah itu jek aku nak cite pagi nie
ekceli ini adelah menu ramadan ke-13


*malas nak tempek resepi nasi lemak nie


3 comments:

nanonano said...

best gak ek klu buat ns lemak tuk berbuka
buat lak ayam berempah, hehehe nak try gak la nanti :)

mun said...

haah best gak tue na.....cubalah...senang pon senang

antalya said...

ptg smlm sy buang daun pandan.lebihan wat nasik lemak sehari sebelum puasa aritu.pastu ptg smlm tu hubby suruh kutip blk daun pandan n wat nasik lemak hr ni.tak koser.lgpun tekak mcm xsuka kan nasik lemak je ngandung kali ni

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...