BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 23, 2011

:berbuka puasa bersama opismate:

salam semua
arinie sudah 23 ramadan
wah sekejap jek kan dah nak raya

minggu lepas aku ada training
semalam pulak aku mc tak berapa sihat
so arinie aku kembali mengupdate blog

ekceli cerita nie sudah lama 
seminggu yang lepas tapi entah kenapa
terlambat pulak nak update
mungkin sebab kualiti gambar kot
yang menyebabkan aku jadi malas nak update

tapi disebabkan mahu kenangan
dan plus nan ado cerita nak cerita
so aku update lah jugak eik

memula ambik gambar anak dulu

tanpa simbahan flash

naik jer tapi tak gerak pon

kami bersama zura
x-opismate

semua ada di sini termasuk nurul najmi 
satu-satunya opismate kami yang suka pakai shawl

makanan kami yang banyak gileee 

selesai makan mengendong anak la pulak

semua muka kekenyangan padahal lauk n nasi banuak lagi tue

tidak bersedia menyebabkan gambar blurrr

mirza dengan gaya *peace* nya

sape yang ada anak mesti paham kan 
keadaan bile berbuka di luar
adatlah budak-budak bile tengok mainan 
nak main jek keje nya....

so tak sempat nak beramah mesra..
sembang-sembang dengan member
masa melayan anak lagi banyak dari 
masa bersembang dengan member




1 comments:

nanonano said...

kt kedai mkn ade mainan tu??
jawabnye senang la mak pak nk mkn, hehee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...