BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, October 27, 2011

:tima acih pa:

patutnya entry nie di publishkan pada 25 hb haritu
tapi disebabkan tak bawa kabel fon nak upload gmbar
maka harinie lah baru leh publish...

dah lama kan aku tak buat entry 
tentang perkembangan uwais mirza :p

sudah besar anak aku tue...setahun 7 bulan
kegemaran terkini suka di dukung
sikit sikit nak dukung...
sikit sikit nak dukung....
+___________+


banyak sudah perkembangan mirza
syukur alhamdulillah anak aku membesar dengan sihat
kadang-kadang datang mood happy suka menyanyi ikut tv..
kadang-kadang datang mood rajin...mengira 1,2,3,4 sampai 10
kadang-kadang datang mood bermain....main lah die dengan ketenya tue
kadang kadang datang mood baik sikit..main dengan turtle bear die
kadang-kadang datang mood nak bercakap...pot pet pot pet lah
dan kalau datang mood tak baik keje melalak jeeee

aku rasa dalam umur mirza sekarang nie
totally die memang paham ape aku cakap
dan cepat paham arahan aku...

mirza tolong amik tue..die tolong lah
mirza kemas mainan...die buatlah
dan papepon tak lekang ucapan terima kasih di mulutnya
papa nak susu...dah dapat susu..."tima acih pa"
mendengarkan ucapan itu keluar dari mulut mirza
membuatkan aku sedar betapa cepatnya mirza membesar


*Ya Allah semoga anak aku sentiasa dilindungi olehMU Ya Allah

8 comments:

afni+hafiz=dani said...

seronok eh mun bila anak da pandai cakap, dani pun da bole sikit2

mun said...

afni:haah senang pon senang...nak susu mintak..nak air masak mintak..nak mkn mintak....

mun said...

afni:haah senang pon senang...nak susu mintak..nak air masak mintak..nak mkn mintak....

mun said...

afni:haah senang pon senang...nak susu mintak..nak air masak mintak..nak mkn mintak....

mun said...

afni:haah senang pon senang...nak susu mintak..nak air masak mintak..nak mkn mintak....

aziyana said...

clever boy :)
husna pulak suka dgr ucapan terima kasih..die suka bg brg kt kite pastu lepas kite ckp terima kasih die gelak..dok ulang la bg barang..letih mak melayan tp best

antalya said...

ok sy sgt jeles.coz mya xpandai sebut terima kasih.sebaliknya kalo kita bg apa2 kt dia, dia jwb sama2 keh keh keh

mun said...

antalya:eh ok lah tue yun..lama2 mya pandai leee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...