BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, October 13, 2011

:cepat cepat dapatkannya di pasaran:

hye semua selamat pagiii +___+
sihat tak??kalau tak sihat p cepat2 jumpa doctor
kalau sihat...meh le baca entry aku nie *tetiba*

ini adelah advertorial post untuk DRYPERS
hehe takde lah aku gurau jeee,
aku nie tak sampai tahap tue lagii
hurmm ok laa sape bagiii anak die pakai drypers 
sila angkat kening cepatttt :)

aku angkat kening sebab mirza pakai drypers
maka pada sapa-sapa pengguna drypers
sila cepat-cepat pergi beli drypers 
sebab sekarang tengah ada hadiah free

hadiah nie tak perlu nak redeem redeem
beli saje satu pack..dapat satu hadiah
ehhh kenapa buat muka macam tue
tak percaya???

tak percaya takpe..tengok gambar2 kat bawah nie dulu


beli satu pack drypers (mirza masih lagi saiz M)
hah nampak tak ada word PERCUMA tuuu


okeh aku zoom kan lagiii
nampak tak apa  yang percuma tuee

alaa t'shirt baby jeee pon...besa jeee
yee memang besa pada uolls tapi agak luar biasa pada aku


 sebab  mirza suka betul bergambar bile pakai baju nie
(senang jugaklah aku nak captured gambarnye)


i love daddy mummy *semestinya*


saya suka baju ini sebab ianya sejuk dan 100% cotton
yeee aunty semua saya tak tipu..tak percaya dapatkannya sekarang

*suka mak bile dapat hadiah cmnie...sebab mirza kan pengguna setia drypers
*nanti nak rembat lagi 2 pack..harap kaler lain2 leee

14 comments:

antalya said...

mya pkai petpet.penah jgk dpt free gift tshirt.kaler oren memancau sbijik mcm plastik packaging petpet tuh. ehhh mirza pkai size M?? comei nya montot dia eh.coz setau sy drypes ni pampes nye kecit. mya montot lebau.pampes petpet gabak size L

::zAsyikein:: said...

cantiknye!!!..nk rembat juga...beli drypers kat mana? kat kedai umah ktia takdela plak ..huhu

eh lupa..salam perkenalan dr mama adam =)

mun said...

antalya:haah mirza montot kecik jeee..hehehe

mun said...

zAsyikein:hye salam kenal..mun beli kat pasaraya zemart..dkt area rumah mun jeee....

Luv like this.... said...

xde pon mun..baru beli senin lepas.yang special edition pon dah habis aritu.pakai y biasa jer..Qaid nak juga :)

Ann said...

nak jugakkkkk
tp semua tempat ke ada?. takpe takpe nanti kita p skodeng kat Alamanda sat

thanks sharing mun!

Dayu said...

ni trus rasa nak beli drypers ni
currently cha pakai huggies
malaam2 upgade skit..mamy poko

tp drypers selalu abis la

nanonano said...

pkai hey baby bru ni dia bg papan ngn pen yg mcm whiteboard tu,
Tshirt pet2 ade gak, tp yg yun bg, hahahaha

aziyana said...

wah bestnyer..tp husna dh pakai size L cane? xde hadiah ke?
er husna lg besar dr mirza ke? tak mungkin..ke mak husna ni yg perasan husna besar pastu beli size L

Fadilah R. said...

eh eh, imaan dulu pki drypers tp sejak huggies selalu sales now pki huggies pulak. kalau terjumpa boleh ah beli nih.

afni+hafiz=dani said...

ala dani x pkai drypers...tapi nak baju..mun meh sedekah sehelai..hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

dapat koleksi kan...

sharEna said...

nak beli jugaaaakkkk!!!! tp stok drypers naudah da byk pulak ekeke =p

Ana Mama Aryan said...

ari tu beli drypers..xde pn free gift tu...aryan pun still pakai M lg..harus ku cari ni..mahu juge shirt free ni..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...