BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 3, 2011

: aku suka akan kekemasan itu:

monday monday monday blues sangattt arinie
huh bilenye lah mood nak elok nieeee


+_____+ mood tak elok takpe
aku elokkan mood aku dengan tengok
belog ini...Iheart Organizing

tengok tengok dan tengok
sampai lee mood aku jadi elok
meh nak share sikit dengan uolls

hijau sejuk je mata aku memandang

  mana nak cari rak kasut slim melim camni eh

 living room canteek ya amat
tersusun rapi semuanya
haih hijau lagiii

 teratur kan...tersusun kemas

 jeles aku tengok kekemasan ini

 nak jugak cmnie *tetiba*

 siap sedia dengan label tau
senang kan nak masak amek jee
tak yah mengagau eh mana tepung nie
eh mana nie..mana tueee

ok dah mood sudah elok sikit
nak pegi buat keje jap ngeh ngeh ngeh

*ada banyak lagi...nanti aku share ehh


7 comments:

nanonano said...

aku pun nak jugakkkkkkk..
nak2 tang rak kasut tu, shomellll jek

aziyana said...

wow bestnyer..kenapa diri ini xmampu nk buat mcm ni ha? adoi mun, yana copy pic buat inspirasi..hahahha

**ade la pasni borong tupperware..konon2

antalya said...

sesejuk mata memandang. leh jadi sumber inspirasi utk mendeco umah ni kan

mun said...

nanonano:kalau jumpa bgth eik....

mun said...

aziyana:ok pe yana..pakai tupperware lg smart eh....

mun said...

antalya:yerp...yun kan nak masuk rumah sendiri nanti

opocot said...

Saya ada persoalan sket. Pasal label. Kalau label guna Dymo, sure tanggal bila basuh container tu kan? Setakat ni, saya guna rectagular container sbb jimat ruang dan mark guna permanent marker je. Janji kemas :D

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...